Тези нагли клиенти се наяждат с храна и пият уиски

...
Тези нагли клиенти се наяждат с храна и пият уиски
Коментари Харесай

Безсрамните клиенти хапват пилешко, пият алкохол и напускат ресторанта, без да платят сметката от £78

Тези нагли клиенти се наяждат с храна и пият уиски и вино в бистро - преди да изоставен, без да платят сметката си от £78.

Посетителите прекараха два часа в Josephine's в центъра на град Нотингам, през което време изядоха половината от своите яйца Benedict, преди да се оплачат. Мъжът и дамата поръчаха разнообразни ястия, в това число ястия с пиле и повече алкохол.

След чиниите с пиле, четири чаши вино и четири уиски и кока-кола, дамата сподели на един от чиновниците, че излиза за цигара. Съсобствениците Джо и Стив Нийл не бяха в пространствата по това време и им беше казано за случая от чиновник. Джо сподели: „ След това дамата изтича. Имахме други клиенти, които влизаха и мъжът по-късно изтича около тях и изтича. Един член на личния състав изтича на открито, само че беше прекомерно късно, те бяха изчезнали.

„ Това е удари ни мощно, защото сметката беше висока и като самостоятелна ни визира извънредно. Моля, не правете това, ние всички би трябвало да изкарваме прехраната си и това е просто неверно.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР