Тези малки, скромни петънца по ръцете могат да разкажат много

...
Тези малки, скромни петънца по ръцете могат да разкажат много
Коментари Харесай

Бенките по дланите разкриват тайни

Тези дребни, скромни петънца по ръцете могат да опишат доста за своя притежател. Погледнете ръката на колегата си (или своята собствена) и ще разберете още по-добре кой стои до вас.

1. Бенка на палеца

Хората с този белег са леки и безгрижни. От една страна, с тях е занимателно да се поддържа връзка, те са безразсъдни и самодоволни, елементарно се издигат. Такива хора постоянно са канени от приятелки компании. Сериозните и сдържани хора малко се нервират от подобна фриволност. Те не харесват тяхното безпределно подсмиване.

Строгите мениджъри отхвърлят услугите на такива служащи, те им се костват безотговорни. Въпреки че това надалеч не е правилно. Колегата с бенка на палеца е началник, което значи, че той разведрява ситуацията в екипа. От тях стават положителни водещи на събития и мениджъри на търговски марки. Организацията идва с опита.

В персоналния си живот мъж с бенка на палеца може да се трансформира в коцкар, само че това не му пречи да бъде добър брачен партньор и татко. Но дамите с цялата си лекост могат да пропуснат щастието си, тъй като ще притискат сериозните ухажорите.

2. Бенка върху показалеца на ръката

Показалецът, маркиран с бенка, демонстрира авторитетния темперамент на притежателя. Увереността, самостоятелността, взискателността към себе си и другите оказват помощ на такива хора да реализират доста в живота.

Силният темперамент прави индивида сполучлив и пробивен. Много е значимо да развиете преданост и положително познаване на работната нравственос, в противоположен случай може да се превърнете в тираничен началник или началник. Научете се да изслушвате събеседника и да допускате възражения. Тогава ще се превърнете в авторитетен, а не властнически водач.

Жените се оказват отлични домакини. Те умеят рационално да ръководят бюджета и постоянно разполагат с финансов запас. В къщата ще има непорочност и ред, а брачният партньор няма да се отдалечава от вкъщи. Мъжете, белязани с бенка на втория пръст също имат шанс със фамилията, само че дълго ще търсят своята годеница. Мъдрото, умерено, решително в себе си момиче ще откри в подобен мъж прелестен покровител за цялостен живот.

3. Бенка на междинния пръст на ръката

Такива хора обожават да спорят, да са съперници на нещо, само че това е по-скоро измама. Те не обичат да работят и да довеждат нещата до дъно. Трябва да учат изключително старателно, да развиват паметта си, да възпитават в себе си организираност, да развиват усърдие. За да не се трансфорат в безполезни скандалджии, би трябвало да усъвършенстват дадения от природата гений - интереса към спорта. Пътуването може да бъде страховит изблик на страсти и метод за придобиване на нови познания. Притежателят на бенката на междинния пръст ще може да се трансформира във надарен състезател.

Дамите с подобен белег се трансформират в очарователни бъбривки, които с помощта на женската си вътрешен глас употребяват този гений, с цел да развиват кариерата си. Мъжете могат да бъдат мързеливи, мърморещи и тромави, в случай че не намерят сили да станат от дивана и да преследват задачата си. Между другото, бягането с трудности ще им донесе единствено изгода.

4. Бенка на безименния пръст на ръката

Душевен другар: откровен, благ, радушен. Човек, на който можете да разчитате изцяло. По предписание приятелите му го обичат и му се доверяват във всичко, а водачите се радват на изрядност. Но зад външната мекост се крие доста твърда вътрешност. Този човек няма да съобщи съвестта си. С него в никакъв случай не е ужасно да се скараш. Той може да стане добър дизайнер или учител, писа woman.bg.

Глупавите девойки считат, че подобен човек е просто готин другар, доверяват му тайните си и изцяло не помнят да флиртуват с него. Това е неточност. Знайте, че в случай че видите бенка на безименния пръст на момчето, незабавно му сложете пръстен на този пръст. По-добър сътрудник в живота от него няма да намерите. Собственикът на бенка на четвърти пръст ще бъде и най-хубавият другар в живота ви.

5. Бенка на кутрето

Това са „ сивите кардинали “ в живота. Те са тихи и безмълвни, само че в случай че развият вярно гениите си, стават доста авторитетни персони. Не си мислете, че човек, който си пести думите е изцяло безопасен. Заради скритата си накърнимост той може да бъде злопаметен. Интелигентният собственик на бенка на дребния пръст може да стане отличен посланик, проектант, поземлен експерт.

Момичетата с бенка на петия пръст са симпатични скромни Пепеляшки, които знаят в кой миг е належащо да изгубят пантофката си. Мъжете с подобен белег в персоналния си живот не са лесни хора. Както се споделя, не можеш да изтръгнеш думи от него и по тази причина не можеш да схванеш какво мисли. Но тук би трябвало да свържете шестото възприятие и тогава спокойствието на фамилията е обезпечено.

6. Бенка на дланта на ръката

Тук можете да ръкопляскате - имате си същинско богатство. Защото подобен човек има всички най-хубави качества, които може да се сетите. Притежателят на бенки по вътрешната част на ръката има всичко в умерени количества. Той е радостен и работлив, от време в точния момент е безмълвен и подходящо се включва в полемика. Умее да управлява страстите си и да реализира положителни резултати.

Жената с рождено леке на дланта се нуждае от мощен сътрудник, който ще бъде заслужен за нея. Главното е самата тя да не се забави в избора. В противоположен случай тя може да остане в горда самотност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР