Тези мъже не могат да бъдат отучени да изневеряват на

...
Тези мъже не могат да бъдат отучени да изневеряват на
Коментари Харесай

Топ 3 на изявените женкари в зодиака

Тези мъже не могат да бъдат отучени да изневеряват на своите половинки. Моногамията несъмнено не е за тях. За мъжете от тези зодии се споделя: няма да пропуснат нито една пола. Те преливат от обич и ще продължат да кръшкат до напреднала възраст. Експерти изброиха тези, които астролозите назовават ​​главните женкари.

Водолей

Гладен за женско внимание, Водолеят непрекъснато флиртува с дамите. Радва се, когато демонстрират интерес към неговата персона. Половинката му ще би трябвало да одобри: тази уязвимост  няма да се промени. Този мъж колекционира дами и не се съпротивлява на апела на природата.
Как да заинтригуваш тези ЗОДИИ
Искате да заинтригувате някого, само че не знаете тъкмо какво би му харесало. Чудите се какво да извършите, тъй че да подбудите интерес и д...
Прочети повече
Лъв

Лъвът е животно, което не може да бъде дресирано. Можете да го заплашвате с овакантяване, да тръшкате порти и да флиртувате с другите. Всичко това няма да помогне. Той живее с концепцията, че същинският мъж би трябвало да има доста дами и не желае да се откаже от това.

Дева

Признатият коцкар ще употребява целия си сексапил, с цел да завладее всяко момиче, което си хареса. И по-късно ще направи същото още веднъж и още веднъж. Безполезно е да апелирате към неговия морал и съвест. Мъжът Дева единствено ще се усмихне и ще уреди идната си среща, с цел да потвърди, че е подобен и не може да бъде изменен.
Кои са най-лоялните зодии?
Ще срещнете доста хора в живота си. Ще имате доста познати и другари, само че на какъв брой от тях в действителност ще може да разчитате да ви бъдат лоя...
Прочети повече
Някои дами са особени късметлийки във връзките, а представителите на три от знаците на зодиака, постоянно могат да влязат в ролята на прецаканите.

Жените Телец обичат фамилията си, само че от време на време са прекомерно властни и корави. Обичат сами да вземат решение всички фамилни въпроси и се помиряват с подчинението на околните, Телецът пропуща момента, в който зад тила им брачният партньор стартира спекулация. Астролозите считат, че поемайки прекалено много неща, такива дами се трансформират от нежна и грижовна брачна половинка в „ желязна дама “.

На меките и женствени Дев и им липсва романтика за идилия в една връзка. Те не обичат да се обличат, с цел да завоюват мъж. Вместо шикозни тоалети те избират комфортните облекла. Поради тази и доста други аргументи изневярата се случва в фамилията на Дева, в това число след дълги години брак.

Аферата с представител на зодия Стрелец ще бъде безоблачна за нейния фаворит: романтиката, неналичието на ревнивост и обвързаност вършат такава връзка радостна и за двете страни. Въпреки това, когато една жена Стрелец в действителност се влюби, тя към този момент не може да живее елементарно в отворена връзка. Следователно тя изисква честност и почтеност от обичания, с което той не е привикнал през цялото време на романа, а от време на време любовната история приключва с разрушено сърце.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР