Тези, който най-яростно ни атакуваха, се счупиха в нас, каза

...
Тези, който най-яростно ни атакуваха, се счупиха в нас, каза
Коментари Харесай

Биков: Тези, който най-яростно ни атакуваха, се счупиха в нас

„ Тези, който най-яростно ни нападнаха, се счупиха в нас ”, сподели Тома Биков от ГЕРБ в утринния блок на „ Нова телевизия ”.

Той разяснява, че българското общество има потребност от усмиряване и фигурата на служебния министър председател Гълъб Донев дава вяра, че сходен метод е вероятен. Относно изказванията, че президентът е спрял да криткува партията Биков съобщи, че да „ атакуваш опозицията от институционални позиции е нелогично. Една съпротива подлага на критика ръководството, а ти да критикуваш опозицията, че го прави не е разумно ”, сподели той и акцентира, че ГЕРБ са в съпротива от повече от година.

„ За мен кандидатурата на Велислав Минеков за министър на културата не е добра, споделям го в качеството си на член на комисията по просвета. Няма какво да ни тормози след Бойко Рашков. Дори през вчерашния ден той продължи със скечовете си. Пак документи, отива си и дава конференции. Радвам се, че президентрът оцени, че този метод няма резултат ”, изясни Биков. Според него служебния кабинет би трябвало да ревизира всичко в газовата сфера.

„ Спирането на газа не беше единствено политически акт, има подозрения за корупционни практики. България е в доста тежко състояние във връзка с газа и би трябвало да се направи всичко допустимо страната да има синьо гориво. Имаме контракт с „ Газпром ” до края на годината. Ние плащаме така и така, би трябвало да намираме източници. Но това не става с пожелателно мислене. Трябва да се стартират диалози с страните на изток, да имаме дълготрайни контракти, а не просто да спрем газа ”, разяснява той.

Биков съобщи, че решаването на рецесията става с малко по-високо равнище на политическо мислене.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР