Тези, които управляваха държавата последно, ни излъгаха за всичко -

...
Тези, които управляваха държавата последно, ни излъгаха за всичко -
Коментари Харесай

Велико Търново към проф. Костадин Ангелов и ГЕРБ-СДС: Направете правителство и оправете нещата

 Избори 2022

Тези, които управляваха страната последно, ни излъгаха за всичко - няма газ, няма евтини дърва, инфлацията ни изяде пенсиите, оплакаха се поданици на кв. „ Чолаковци “. Направете държавно управление и оправете нещата в страната. Омръзна ни да слушаме неистини.

 

Това желаеха хората от Велико Търново от лидера на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов. Той се срещна с поданици на кв. " Чолаковци ", които се оплакаха, че живеят все по-зле.

 

" Мошениците ни излъгаха за всичко. Тези, които управляваха страната последно. Такива, които ни лъжат, повече не ни трябват. Спряха газа, стопираха всичко. Лъжци и мошеници – в контейнери щели да носят газ. Колко ще коства, къде ще го преработят тези " умници ". Всичко направиха да бъде по-зле ", сподели Йорданка Николова от Велико Търново.

 

Думите й потвърдиха още десетки поданици на „ Чолаковци “, обезверени от рецесиите в страната и все по-трудно прикриващи обидата си, когато видят по малкия екран „ смяната “ да се хвали.

 

„ Парите не стигат. Почти нищо към този момент не мога да си купя в магазина. Обещаваха на ниска цена самун, а той гони 2 лв.. И отива нагоре “, неспокойни са хората. И вършат елементарна сметка – каквото са си купували преди за трапезата за 30 лв., в този момент за същите артикули би трябвало да броят по 100 лв..

 

„ Не имам вяра на Асен Василев! Инфлацията ми изяде пенсията. Аз в случай че му имам вяра, няма да дойда тук – при вас. Те доста хора са по този начин, но не смеят да излязат. И на Кирил Петков нямам доверие. Те са еднояйчни близнаци – доста си наподобяват по лъжите “, показа и бай Данчо от великотърновския краен квартал. Съседката му Йорданка пък пита къде са деветте милиарда лв., изхарчени за девет дни в края на предходната година.

 

Обещаните от Корнелия Нинова евтини дърва също ги няма, е другата тъга на хората.  " Сигурно са в гората и чакат някой да ги отсече, да си ги докара самичък ", подлагат на критика великотърновци следващата неистина на „ смяната “. Не могат да простят и за спряната стратегия за саниране, която е понижила с 40% сметките им за ток и топло в панелните жилища.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР