Тези които ще дойдат, ще оправят държавата. Те са завършили

...
Тези които ще дойдат, ще оправят държавата. Те са завършили
Коментари Харесай

Чети И Сподели На Секундата! Топ Гадателка Разкри Бъдещето На България - Ще Се Случи 2020-Та Година

Тези които ще дойдат, ще оправят страната. Те са приключили влиятелни университети и в действителност ще ги води националния интерес ”, пророкува Соня Щерева пред “Труд ”.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава препоръки и лекува от 1990 година, а потокът от заболели, хора с проблеми освен от България, само че и от чужбина, не стопира целогодишно пред дома й в железничарския град. С пророчицата се поучават известни персони от политиката, шоубизнеса и публичния живот. Често за подпомагане при заплетени случаи с нея се съветват даже и криминалисти. КАКВО ЩЕ НИ съдебна експертиза СЛУЧИ ПРЕЗ 2020-ТА ЧЕТЕТЕ ПО-ДОЛУ В СТАТИЯТА

Гадателката е безапелационна, че България не ще се оправи от такива като Слави Трифонов и сходни краткотрайни водачи и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница, които ще оказват помощ на страната ни. „ Трябва още няколко години да потърпим единствено и хубавото ще се усети и у нас! “, декларира ясновидката. По думите й непоправими неща за България няма да се случат, тъй като я пази висша мощ.

„ Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, макар че някои се пробват да вършат такива мрачни прогнози. Свята сила от душите на починалите воини през другите исторически интервали във войните пази България. Освен това страната ни е мощно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна ”, припомня пророчицата.

Щерева планува, че завръщането към обичаите, българщината и към националните традициите продължава.

Желанието на доста млади българи да съхраняват родния фолклор, да разучават хора и песни, да се захващат още веднъж към старинни занаяти и да се обличат в национални носии, ще укрепи българския дух. Според екстрасенса не се обрисуват съществени катаклизми през идващите години. Голямо земетресение няма да има, а българската земя ще потреперва единствено от леки земетресения. Соня Щерева твърди, че в региона на Родопите има угаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малко на брой учени. Кратерът „ спи “ и в случай че се разсъни има възможност да стане рисково.

Щерева планува пороите, наводненията и градушките да не престават. „ Луната пораства и това оказва отрицателно въздействие върху атмосферното налягане, което провокира потопите. Ще има унищожена годишна продукция. Смятам, че това е Божие предизвестие, с цел да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по- положителни, по-милостиви и по-смирени “, споделя ясновидката и добавя, че се чака в бъдеще растеж на инфекциозните заболявания, породени от разнообразни инсекти.

„ Често няма да е прочут произходът на заболяването, лекарите ще се затрудняват да слагат диагнозата, само че в действителност ще има такава епидемии, които ще обиден доста хора “, предизвестява горнооряховката. Тя споделя, че всеки втори българин към този момент е невменяем и случаите на експанзия, меланхолия и психологични проблеми, стават всеобщи. „ Напрежението в обществото ни ескалира. Стресът смазва хората и те боледуват доста “, регистрира ясновидката.

Тревожна наклонност Все повече деца страдат от израстък на мозъка

По думите на горнооряховската врачка Соня Щерева в последно време доста деца страдат от тумори в мозъка. Това е наблюдението й през последните години, когато обезпокоени родители идват за съвет при нея. Част от туморните формирания, за благополучие са доброкачествени и има лекуване. Ясновидката споделя, че неотдавна даже духовник със фамилията си потърсил помощот нея.

Разбрал за пророчицата и както се прибирал с влака от Варна, слязъл на жп гарата в Горна Оряховица, с цел да я посети. Довел болното си момченце, на което лекарите били сложили диагноза – три тумора в мозъка. Соня Щерева обаче била безапелационна, че става въпрос за хематом, формиран от рухване на детето по глава.

На потегляне, свещеникът изискал да остави пари до една от многочислените икони в дома на пророчицата, само че тя изрично отказала с думите: „ Аз пари за деца не вземам, вместо аз да ви оказа помощ за лекуването на детето, вие желаете да ми оставите… “. Човекът се трогнал, признал, че е духовник и я благословил, а не след дълго се обадил, с цел да удостовери, че повторната диагноза на медиците за заболяването на детето била хематом.

Соня Щерева споделя, че пада възрастовата граница и на диабета. Масово при нея идват родители на дечица, болни от диабет, както и от сърдечно-съдови аномалии. Соня Щерева е познавала с акуратност и по какъв брой евродепутати ще влязат от другите партии през разнообразни акции. Прогнозите й за предварителни избори и ръководството след тях също се оказват правилни през последните години на парламентарна рецесия.

През предходната година тя планува земетресения във властта и изключителни избори напролет на 2017 година и съобщи пред локален вестник, че Бойко Борисов ще стане министър председател за трети път. По мотив зачестилите в последно време набези над публични фигури и саморазправи, тя счита, че тези произшествия „ се вършат преднамерено “. „ Целта е да се дискредитира настоящето ръководство, народът да се обърне против ГЕРБ и Бойко Борисов ”, изяснява Щерева.

Гадателката счита, че сегашният министър председател не лъже народа, като дава обещания. „ Всичко обаче се случва постепенно. Служебното държавно управление малко разхвърля нещата и върна ръководството на страната обратно, а Бойко би трябвало отново да ги почиства от блатото. Той желае да се покачат пенсиите, ето и аз съм пенсионер, само че знам, че няма по какъв начин да стане внезапно, след толкоз години обири в страната.

Въпреки че го хулят Борисов в действителност мисли по човешки, за хората, направи и ще направи много неща за България “, разсъждава ясновидката. Предсказание Правителството ще изкара целия мандат Гадателката предсказва това държавно управление да изкара до дъно четиригодишния си мандат. Въпреки това Соня Щерева е безапелационна, че сега държавното ръководство е като „ разграден двор “. Не единствено в Народното събрание, само че и в самото държавно управление има разнобой сред министри, всеки дърпал чергата към себе си. „ В последна сметка още веднъж пострадалите ще сме ние, българите. И по този начин ще е до 2020 година, както ви споделих!

Лошо не мога да кажа за настоящия президент Румен Радев. Той е образован човек, но му се желае да стартира от нулата, да се разпусне настоящия парламент и както при служебното държавно управление, той да подрежда нещата и да назначава свои екипи във властта. Впрочем той се схваща с много политици от ГЕРБ ”, заключва горнооряховката. Щерева предвижда, че президентът ще се дистанцира от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, защото „ виждал много нейни неточности “. Особено за обири Сътрудничи на Министерство на вътрешните работи Соня Щерева не крие, че сътрудничи на Министерство на вътрешните работи. „ Почти постоянно съм ги насочвала вярно, разплели сме много случаи. Особено за обири, за изчезнали хора “, признава ясновидката.

Преди към месец я потърсили родини на липсващ дъртак от Велико Търново с деменция. Тя ги насочила да излязат отвън града на юг, в промишлената зона. След настойчиво претършуване на региона, околните разкрили дядото полумъртъв. Бил си постлал на земята да спи и без храна, и вода издържал тези дни. Масово скапва злодеяния Ерата на магиите Соня е изумена, че в този момент в България е настанала „ ерата на магиите “. При нея идват хора, потърпевши от злонамерено енергийно въздействие или такива, които желали да създадат някому неприятно. Злосторниците обаче тя прибирала още от вратата.

„ Не може да си визиите за какви случаи става дума! И интелигентни хора се занимават с това – да поръчват на близки, на сестри и братя, на сътрудници, има и такива, които даже на децата си поръчват вълшебства. Примерно, стара майка, изоставена от щерка си, която не я гледа и бърза по този начин да я накаже! Нямам думи какво съм виждала – с цел да отстранят претендент за работно място, поръчват магия за гибел “, споделя потресена от размерите на човешката проклетия гадателката. Тя е безапелационна, че в България този бизнес сега е доста печеливш, само че е цялостно с шарлатани, които мамят хората и им вземат от време на време хиляди левове.

„ За да умееш да разваляш злодейството, да изчистиш отрицателната сила, би трябвало да познаваш сърцето на Корана. В България има единствено двама-трима просветени, които са учили този поминък в Истанбул и те умеят да създадат качествено нещата. Така или другояче, този, който поръчва, очевидно няма боязън от Бога, тъй като някой ден злото се връща към него като бумеранг. Ако той не пострада, отрицателната сила ще се стовари с двойна мощ върху неговите деца или внуци ”, напомня една от закономерностите на Вселената горнооряховката. фотография. " Борба "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР