Тези, които обичат да игнорират хремата до последно, рискуват сериозно

...
Тези, които обичат да игнорират хремата до последно, рискуват сериозно
Коментари Харесай

Огромна опасност: Ето кога не бива да игнорираме хремата

Тези, които обичат да пренебрегват хремата до последно, рискуват съществено здравето си. Това сподели отоларингологът и фониатър от Русия Анна Колесникова.
Според лекаря възпалението в носа се демонстрира като признак или като настрана заболяване. При липса на уместно лекуване може да се популяризира по цялото тяло и тогава ще би трябвало да легнете на операционната маса. Риносинузитът нормално е съпроводен от продължителна назална конгестия и течение - с тези признаци просто би трябвало да посетите УНГ експерт.
„ Възпаление на параназалните синуси има, когато хремата продължава повече от 10 дни или след усъвършенстване има утежняване на здравето, увеличение на хремата, повишение на температурата на петия или седмия ден и по-късно “, споделя Анна Колесникова.
Може да бъдат наранени максиларните, фронталните, базиларните или етмоидните кафези. Без интервенция възпалителният развой ще се популяризира в тялото. Чрез разрушената кост инфекцията ще премине в очните тъкани или в черепната празнина, а менингитът и мозъчните циреи са доста сложни за лекуване.
Друга сериозна последица е арахноидит или инфектиране на съдовете, които обгръщат мозъка. Тук ще помогне единствено хирург, оповестява експертът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР