Тези, които консумират напитката, забравят за чувството на постоянна умора,

...
Тези, които консумират напитката, забравят за чувството на постоянна умора,
Коментари Харесай

Цял Живот Вземам Хапчета За Щитовидната Жлеза Докато Опитах Тази Лесна Магия! Сега Се Чувствам Преродена, Лекарят Не Вярва!

Тези, които употребяват напитката, не помнят за възприятието на непрекъсната отмалялост, суха кожа, загуба на тегло, неприятно въодушевление и чупливи нокти. И всичко това поради лечебните ѝ състав!

Червената боровинка: Това зрънце е богато на антиоксиданти и йод. Необходимо е да се употребява постоянно от хората, които желаят да се предотвратят увреждането на щитовидната жлеза. Но в случай че имате хипертиреоидизъм, използването ѝ не е желателна.

Лимонов сок Нормализира освен работата на щитовидната жлеза, само че и укрепва и имунната система.

Индийско орехче Смляното индийско орехче в дребни дози дейно лекува задържането на течности.

Канела Тази фалшификация ни оказва помощ да се грижим за щитовидната жлеза. Тя усъвършенства метаболизма и контролира равнищата на кръвната захар.

Джинджифил В умерени дози джинджифилът се употребява при лекуване на възли на щитовидната жлеза.

Как се подготвя напитката за щитовидната жлеза

Съставки:
20 мл лимонен сок 0.5 чаша червени боровинки (100 г) 2 чаши вода (400 мл) 0.5 ч.л. настърган корен от джинджифил (2 гр.) 5 гр. канела 2 гр. индийско орехче

Приготвяне:
Поставете измитите боровинки и настъргания джинджифил в блендер. Добавете лимоновия сок и 1 чаша вода. След това прибавете и подправките. Смелете всичко добре. Изсипете още една чаша вода.

Първата чаша би трябвало да се пие заран на празен корем. Втората – 15 минути преди обяда. Ако пиете тази напитка два пъти седмично, положението на щитовидната жлеза и на цялото тяло се усъвършенстват доста написа zajenata.bg!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР