Тези, които искат да предадат националните интереси, трябва да знаят,

...
Тези, които искат да предадат националните интереси, трябва да знаят,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Нека покажем, че не сме робско племе, което може да бъде лъгано и манипулирано

Тези, които желаят да предадат националните ползи, би трябвало да знаят, че народът няма елементарни, няма да елементарни!

С тези думи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и претендентът за президент доцент доктор Милен Михов закриха публично акцията на Вътрешна македонска революционна организация за изборите на 14 ноември.

Неслучайно избрахме паметника на цар Самуил, с цел да закрием нашата акция. Този монумент е знак на единството на българската нация. Националният блян, наследен ни от нашите велики водачи, остава един-единствен. И посланието е едно – Македония е българска – преди и вечно, акцентира зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Екологичен потенциал.

Той акцентира също по този начин, че е въпрос на достолепие, дълг и чест всеки претендент и предстоящ депутат да отстоява българския народен интерес.

Да не си помислят тези, които ще влязат в Народното събрание, да предават националния блян. Това е посланието на нашето място за закриване на акцията. Нашата кандидатпрезидентска двойка е единствената българска, единственият български план. В конкуренцията виждаме турски план, съветски план, американо-канадски план, само че единственият български са доцент Милен Михов и Мария Цветкова, издигнати от Вътрешна македонска революционна организация, сподели още Джамбазки и даде думата на доцент доктор Милен Михов, който беше извънредно безапелационен:

Скъпи братя и сестри, през днешния ден Вътрешна македонска революционна организация е там, където историята и народът ни слагат – на най-трудното място с най-трудната задача. Изправени сме пред страха, измяната, лакейството и чуждопоклонничеството. Днес България не е победена, слаба, немощна. Днес България е паралелно с най-великите сили на света и е член на най-силните съюзи и по тази причина всеки, който има упоритост да я ръководи, няма право да предава националния блян. Ние сме единствените, които следваме заветите на Васил Левски и няма да ги предадем. Тези, които желаят да предадат националните ползи, би трябвало да знаят, че народът няма елементарни, Вътрешна македонска революционна организация няма да елементарни, тъй като ние браним България! На 14 ноември с 21-ви номер в бюлетината и на машината.
 Милен Михов: Вътрешна македонска революционна организация е притежател на единодушието и разговора в интерес на жителите Милен Михов: Вътрешна македонска революционна организация е притежател на единодушието и разговора в интерес на жителите
Вътрешна македонска революционна организация дава поръчка за присъединяване в идващия парламент, тъй като Вътрешна македонска революционна организация е притежател на единодушието и на разговора в интерес на всички жители. Това за...

На собствен ред водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов заключи тежката политическа конюнктура, в която беше вкарана България с неналичието на отговорност, клиентелизъм и преследване на персонални ползи от страна на тези, които обявиха, че ще са носители на смяната.

В края сме на следващата за тази година предизборна акция. Казвам поредна, тъй като тези, които претендираха за смяна, не откриха път към солидарността. Те не откриха в себе си сили да седнат с съперниците си в миг на рецесия, когато умират наши сънародници, а други остават без приходи. Точно тази година беше нужно да има разговор и то най-малко за това да не умират българи, да не стават жертва на далавера, цените да не бъдат безбожно високи. Уви, тези, които претендират да са носители на смяна, не могат да създадат това. Защото те не са български политици. Те са нечии планове, безапелационен бе Каракачанов и напомни обстановката от 2017 година

Същите тези в този момент ни подлагат на критика, че сме създали обединението през 2017 година Тогава обстановката беше същата. Тогава трябваше да преценим дали да хвърлим страната в безпорядък или да има държавно управление с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, от една страна и ГЕРБ, от другата. Ние с антибългарски и мракобесни партии обединения не вършим. Вътрешна македонска революционна организация може да е правила взаимни отстъпки, само че в никакъв случай не е предавала България, завърши тематиката ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и обърна внимание на сегашната тежка за страната ни обстановка.

За България през днешния ден е потребно българските партии да се обединят в името на това да намерят решение на главните проблеми – по какъв начин преодоляваме икономическата и здравна рецесия, какво вършим с банкрутиралите компании и с енергетиката. Уви, ние виждаме, че и след тези избори няма да има решение. Мисля, че за 8 месеца се вижда кой какво прави и какво желае да направи. Ние излизаме на тези избори, тъй като желаеме да покажем, че има опция и това сме ние, които пазиме българския интерес. Тези, които в този момент Ви увещават, че са смяната, нямат желание да оправят страната. Те имат желание да извършват непознати поръчки. Те желаят да оправят себе си, както го направиха хората на царя преди време. Тези хора ще предадат националния интерес и в Македония, и в енергетиката, и в стопанската система!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР