Тези, които говорят за пари, са Кирил Петков и една

...
Тези, които говорят за пари, са Кирил Петков и една
Коментари Харесай

Караджов обвини Петков в корупция за милиарди

Тези, които приказват за пари, са Кирил Петков и една групичка към него. Оказва се, че още през септември 2021 година като служебни министри те оферират да се изплатят един милиард и 300 милиона лв. на същите тези компании, за които в този момент настояват, че са крадливите компании или мафията. В препоръчаното там решение няма нито един механизъм за надзор, нито една междуведомствена комисия, няма парламентарен надзор. Още тогава има корупционен план в зародиша на Политическа партия и те не престават да преследват тези милиарди от самото начало.

Това сподели по Нова телевизия министърът в оставка на районното развиване Гроздан Караджов.

Относно митинга на пътния отрасъл, Караджов разяснява, че това също е резултат от „ безотговорното държание на Кирил Петков ”.

Фирмите се обвяват против периода 30 септември, който Петков еднолично заложи в плана на решение на Народно събрание, тъй като сподели: „ Ако стане нещо и ние не сме в държавното управление, дано да ги блокираме. Подкрепям протестиращите в това, че не трябваше да има такива нелепи условия в решението на Народното събрание ”, добави Караджов.

Според него след 30 септември няма да има кой да поддържа пътищата, тъй като след тази дата няма настоящи съглашения за поддръжка, което по думите му, също било по виновност на Кирил Петков.

Истина е, че съществени бизнес ползи към върхушката на Продължаваме Промяната стоят зад всички подправени контролни механизми за да управляват на кого и по какъв брой да се заплаща. Неслучайна е и заповедта на премиера, че всички заплащания над 900 000 на АПИ минават през него. Чували ли сте в някоя друга страна министър председателят да желае да управлява заплащанията на пътната им организация? Според вас това не е ли корупционно?, разяснява Гроздан Караджов.

Той обвърза името на премиера в оставка със серия корупционни практики.

Караджов повтори тезата си, че след 30 септември страната ще остане без пътно поддържане, което, по думите му, също било по виновност на Петков.

Колата се счупи, сега, в който Политическа партия стартира да се постанова за съвсем всяко решение, което искаше да се вземе без да подхожда съдружно и без да цени мнението на по-малкия сътрудник, добави той.

За някои решения разбирахме от медиите. Вие научавахте преди нас какво се е случило, без това да е разисквано на Коалиционен съвет, уточни Караджов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР