Тези, които днес не се регистрираха и нямаше кворум спасиха

...
Тези, които днес не се регистрираха и нямаше кворум спасиха
Коментари Харесай

Брифинг на Корнелия Нинова по актуални въпроси

„ Тези, които през днешния ден не се записаха и нямаше кворум избавиха държавното управление и дадоха време на сглобката да не престават да си извиват ръцете и да се договарят. Нашата позиция е ясна – внасяйки вота на съмнение, желаеме оставката на държавното управление. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медии в Народното събрание.
„ Второ, желаеме оставката на министъра на вътрешните работи. Това, което стана нощес в София е война, неприемливо е и Министерство на вътрешните работи не се оправи “, уточни тя, визирайки митинга на футболните почитатели.
„ Това, което става в Народното събрание и в страната повече не може да се търпи. Техните разправии, неразбории, разпределянето на порциите на властта и стопански ползи блокират цялата страна. Вчера са отхвърлени всички данъчни закони. За бюджет никой не отваря дума. По през целия ден седят и си извиват ръцете “, акцентира Нинова.
И добави: „ Прочитаме в изявленията на ГЕРБ и на Движение за права и свободи едно и също нещо – ужасно доста ги боли от това, че апелът на Българска социалистическа партия - всички против ГЕРБ на локалните избори, се случи. Вижте, че във всяко второ изречение Борисов и Пеевски изреждат градовете, в които се обединихме против модела „ ГЕРБ “. Това е една от аргументите за това, което се случва в този момент в Народното събрание. “
По нейните думи за 12 години моделът „ ГЕРБ “ се  е изчерпал, провалил е  държавата и всички би трябвало да се обединят против задкулисието, което продължава и в Народното събрание.
„ Изходът от това е вотът на съмнение да мине и това държавно управление да си върви – с всеки ден то става все по-вредно и вкарва от ден на ден безпорядък, невъзможност, неустановеност и неустойчивост “, безапелационна бе Корнелия Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия заяви, че е получила покана от Васил Терзиев за среща, която да се организира на следващия ден в Столична община и да е по цели в политиката на София, които да залегнат в бюджета на столицата. И посочи, че следва да реши, дружно с градското управление и общинските съветници на социалистите, дали да отидат.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР