Тези, които би трябвало да поемат отговорност, през последните две

...
Тези, които би трябвало да поемат отговорност, през последните две
Коментари Харесай

Гешев: Тези, които трябва да поемат отговорност, предлагат само избори

Тези, които би трябвало да поемат отговорност, през последните две години оферират единствено избори. Пет избора, без да се поеме отговорност за хората. Виждам говорене за промени, против които стои в действителност съсипия. Това разяснява основният прокурор Иван Гешев.
Прочетете още
„ Опит да се разрушат българските институции, опит да се съсипе една от дребното останали работещи институции - прокуратурата, напоследък и Министерство на вътрешните работи. Като основен прокурор отговорността ми е да не разреша това да се случва ”, акцентира още обвинител номер едно.

Гешев беше безапелационен, че няма да допусне да се заплашват магистрати, дами и майки. „ Няма да позволи да се оказва напън върху сътрудници от Министерство на вътрешните работи и магистрати, с опити за заплашване, дискредитиране, компроматна война и, може би, по-неприятни неща ”, добави основният прокурор. 

Той смята, че „ от ден на ден обект на офанзива ще е българската прокуратура ”. „ Ако 400 000 лева коства отстраняването на висшестоящ служител на реда - какъв брой коства отстраняването на вътрешния министър, на основен прокурор, на обособен магистрат. Попитах къде е страната - и още нямам отговор ”, разясни Гешев. 

По думите му страната се намира в „ най-безпрецедентната рецесия ”. „ Освен икономическа, обществена, тя е и конституционна. Достатъчно е да кажа, че Инспекторатът на Висш съдебен съвет и Висш съдебен съвет са с изтекли мандати, както и Конституционният съд. Кой има интерес от това? Интерес имат тези, които наричате олигархия, мафия, престъпност ”, е мнението му.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР