Тези жени показват силен характер при всяка възможност. По-добре е

...
Тези жени показват силен характер при всяка възможност. По-добре е
Коментари Харесай

„Железните лейдита“: трите женски зодии с най-боен нрав

Тези дами демонстрират мощен темперамент при всяка опция. По-добре е да не спорите с представителките на тези три зодии. За да постигнете естетика във връзката си с тях, ще би трябвало да покажете чудеса от мъдрост и деликатност. В противоположен случай рискувате да бъдете пешка по пътя към техните цели.

Жените от тези три знака са целенасочени и волеви по природа. Затова астролозите поучават да не влизате в спор с тях. Но съдействието и професионалните взаимоотношения с личностите от изброените три зодии ще са от изгода и за двете страни.

Овен

На пръв взор нежните представителки на зодия Овен ще покажат любовта си към свободата при всяка опция. Личната независимост и верността към персоналните идеали са преди всичко за тях.

Те няма да ви основават проблеми, до момента в който не усетят. че им нарушавате свободата и се пробвате да променяте правилата им.

Веднага щом преминете границите на зоната им на комфорт и посегнете на идеалите им, те сигурно ще употребяват всичките си сили, с цел да защитят правото си на персонално мнение. И най-често Овенът  излиза победител от борбата за персонална независимост.

Телец

Откритостта и добродушието на дамите от тази зодия объркват, само че тези дами са същински воини.

„ Железният “ темперамент на Телеца ще се прояви незабавно щом персоналното им пространство бъде нарушено. Всички опити за посягане върху персоналните им граници ще бъдат спрени неотложно.

Трябва да се внимава и да се зачитат оптимално персоналните граници на Телеца.

Козирог

Етикетът и сдържаността са второто „ аз “ на дамите Козирог. Това външно успокоение и равнодушие е сигурен метод да се предпазят от евентуални недоброжелатели.

По същия метод Козирозите се защищават от тези, които могат да посегнат на достиженията им и самочувствието им.

Тези три зодии са способни на хармонична връзка – значимото е да не се нарушават персоналните им граници и да се предизвикват концепциите им.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР