Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол Има мнение,

...
Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол Има мнение,
Коментари Харесай

Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол

Тези дами държат съпрузите си под цялостен надзор

Има мнение, че мъжът би трябвало да бъде възпитаван, да го държите изкъсо. Ето кои дами харесват “мъж под чехъл ”.

Лъв
Лъвовете обичат да командват. Ако сте им подчинени би трябвало да им сервирате кафето в леглото с пресни кроасани.

Ако се съпротивлявате на инструкциите на Лъва, то тогава той ще ви търпи известно време и ще си откри по-приятен сътрудник. Ако го поставите в „ клетка “, вие също няма да извършите никого благополучен.

Скорпион
Скорпионът е пълководец по природа. Неговата обсесивна и педантична природа, плюс желанието да господства, го кара да се побърква, в случай че нещо се обърка. Или най-малко счита, че нещо не е наред.

Всъщност Скорпионите изискват категорично смирение и осъществяване на техните указания. Скорпионите могат да бъдат доста жестоки и да наранят околните си, даже без причина.

Дева
Девата, повече от всеки различен знак на зодиака, се стреми към съвършенство във всичко, научава всичко от живота, само че също по този начин учи и другите. Стремежът към най-хубавото кара Девата да вижда минусите във всичко, което я заобикаля и да го поправя.

От близките Дева изисква спазването на непорочност. Заради високите си условия и непрекъснатата рецензия към колегата, Девата постоянно се пробва да избегне брачната връзка.

Стрелец
Малко хора ще могат да устоят на неговия сексапил и прелест. Но колкото по-дълго поддържате връзка със Стрелец, толкоз повече той ще разочарова със своята откровеност.

Понякога е искрено недодялан. Това обаче не е злонамерено, а просто външно проявяване на неговия плевел характер. Не се опитвайте да критикувате Стрелеца – той ще каже всичко, което мисли за вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР