Тези избори стават важни не заради властта, или колко хора

...
Тези избори стават важни не заради властта, или колко хора
Коментари Харесай

Борисов: Много троянски коне ще влязат в ЕП след евроизборите

Тези избори стават значими не поради властта, или какъв брой хора ще вкараме в Екологичен потенциал, а стават значими, тъй като фактически доста троянски коне ще влязат в Екологичен потенциал. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на представянето политическата платформа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идните европейски избори на 26 май.

" Бах сигурен, че Иво Христов ще е в листата, тъй като гледах по какъв начин се гледат с Нинова онзи ден и по какъв начин вършат КСНС единствено за да се приказва нещо по тематиката ", сподели още той във връзка на включването в листата на Българска социалистическа партия на съветника на президента.

" По всяка една тематика показахте компететнтост и няма късмет по нито една тематика никой да ви надбори или да излезе по-добре квалифициран. Затова съм сигурен, че ще стартират и ще свършват с жилища и сходни тераси. Ние " шамарите " си ги изядохм. Нашите уроци си ги научихме. Всички са наясно на какво най-вече реагират хората и, че това не би трябвало да го позволяваме ", разяснява Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР