Тези избори са тест за стабилността на управлението, за продължаване

...
Тези избори са тест за стабилността на управлението, за продължаване
Коментари Харесай

Цветанов: Не е вярно, че тези избори нямат съществено значение за малките населени места

Тези избори са тест за стабилността на ръководството, за продължение на европейските секторни политики, за модернизиране на инфраструктурата, на земеделието и за стопанската система като цяло.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още показа той:

"Не е правилно, че тези избори нямат значително значение за дребните обитаеми места като тези в община Черноочене да вземем за пример. През новия програмен интервал България ще получи доста повече средства от Европейски Съюз по линия на кохезионната политика. Има ли непоклатимост в ръководството - ще има вложения, ще има работни места, ще има стопански напредък и няма да има миграция. С тези думи се обърнах към структурите на ГЕРБ в община Черноочене. Днес ще направя обиколка на Кърджалийско дружно с претендента за евродепутат Асим Адемов и ръководителя на Народното събрание и регионален координатор на партията Цвета Караянчева.

Подчертах, че е значимо да запазим своя непосредствен контакт с хората, тъй като по този начин не се къса връзката посред ни, осведомени сме с проблемите им и работим за тяхното решение. Обясних, че изборите на 26 май са генерална подготовка за локалния избор и допълних, че една победа в този момент ще ни даде самочувствие за изборите наесен. Бях безапелационен, че е извънредно време ГЕРБ да има кмет в Кърджалийско, тъй като без кметове по места политиките на държавното управление мъчно могат да обзет цялата страна и всяко обитаемо място.

Призовах хората от Черноочене да бъдат дейни на изборите и да дадат късмет на знаещите и можещите хора от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Отбелязах, че ГЕРБ няма да се подведе по нападателната акция на Българска социалистическа партия, в резултат на която плакати на социалистите бяха залепени върху некролози в Златоград. Ние ще бъдем градивни и ще осведомяваме хората както за свършената работа, по този начин и за изгодите от участието в Европейски Съюз ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР