Тези хубави победи са си наша запазена марка, похвали се

...
Тези хубави победи са си наша запазена марка, похвали се
Коментари Харесай

Крушарски се снима с най-известния футболист в от ерата на ч...

Тези хубави победи са си наша запазена марка, похвали се след удпеха с 2:0 над ЦСКА-София притежателят на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

" Мога да поздравя момчетата за геройския мач и за това, което направиха, това, което вършат и това, което ще продължат да вършат. Локомотив е набрал скорост, а спирачките са износени. Няма по какъв начин да надскачаме Стефка Костадинова, ние вървим ходило по ходило. Ще понатрупаме малко опит и ще вземем някой различен лев в евротурнирите. Мен не би трябвало да ме питате за строителството. Не съм взел един лев от Пловдив.

Стадионът си го направих аз. Имам си език, приказвам си доста и си имаме доверие в тима. В България различен подобен тим няма. Има ли по-добри от нас? Няма! Който си желаяме, си го бием. Съдиите първо да се научат да свирят на гайда, по-късно да изнесат няколко концерта и по-късно да излязат да свирят на стадиона ", съобщи Крушарски.

P.s. Вгледайте се деликатно в фотографията нагоре. На нея виждате доста хора - дядото по женска линия на Георги Минчев, селекционери, помощници и треньори. А кой е най-известният на фотографията?

подскаска: Най-добрият футболист на Егейска и Пиринска Македония и натъпкан шурей в Кършияка....и той е?....
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР