Тези хора трябва да въвеждат ред и когато върху тях

...
Тези хора трябва да въвеждат ред и когато върху тях
Коментари Харесай

В Момента: В България Се Случва Нещо Колосално! Прекрачиха Границата! Черните Коли На Мвр Нахлуват, Бронирани Полицаи Арестуват Всички

Тези хора би трябвало да вкарват ред и когато върху тях се протяга ръка, се протяга ръка и на държавността, сподели министърът.

Те са тези хора, които би трябвало да вкарват ред и да управляват, а когато се протяга ръка върху служителите на реда, се протяга ръка върху държавността.

Разпоредил съм инспекция по клиповете, които изтекоха в медийното пространство - от кой момент са и кой е участвал, кой е участвал и по-късно да се вземат ограничения, уточни Радев.

Клиповете демонстрират по какъв начин арестуван в Районното ръководство в Ихтиман е принуждаван евентуално от полицейски чиновници да прави избрани дейности.

Такива неща не могат да се вършат, а който ги е направил го съди закона, сподели още Радев.

Няма напрежение в Ихтиман, добави шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София Георги Григоров.

Той сподели, че при днешната полицейска интервенция в ромската махала са арестувани четирима души.

Акцията няма нищо общо с случая отпреди два дни, когато поданици на квартала нападнаха служители на реда след опит да бъде спрян недееспособен водач. Задържаните през днешния ден младежи са били оперативно-интересни за полицията в града. Починалият 65-годишен мъж не е бил обект на полицейски инспекции, настояват още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР