Тези хора трябва да ги има, иначе светът би бил

...
Тези хора трябва да ги има, иначе светът би бил
Коментари Харесай

Жената до Боян Петров: Нуждаем се от хора като него

„ Тези хора би трябвало да ги има, другояче светът би бил празен и отегчителен без тях ”. Това написа във Фейсбук дамата до българския планинар Боян Петров Радослава Ненова. Тя разгласява и фотография на един от хеликоптерите, с които се прави избавителната интервенция.

„ Днес вярата наподобява по този начин.... Вие всички направихте невъзможното допустимо. Да, Боян е доста оспорвана персона, само че в случай че ги няма тези хора, по какъв начин ще знаем, че Земята е кръгла, по какъв начин ще разберем какво има на Луната или зад хоризонта. А повярвайте ми и с цел да се открие лекарство за рака, е нужна полуда и 100% от даденост ”, написа още Ненова.

„ И както един човек беше написал, дано Боян изкачи най-високия си връх - този надолу ”, приключва Радослава Ненова.

Припомняме, че тази заран избавителната акция по въздух беше възобновена. Хеликоптерите са стигнали до базовия лагер, презаредили са и са тръгнали към лагер 2. Кръжали са дълго над него и са се насочили към лагер 3. Успели са да стигнат малко под върха. Там са видели няколко подозрителни пакета и палатка. Силният вятър обаче приключи интервенцията по въздух.

Наземните избавителни екипи са стигнали лагер 2 и не престават нагоре. Вероятно до няколко часа ще стигнат лагер 3 и ще ревизират палатката.

Китай ангажира близо 100 души за акцията - спасители, медици и логистични екипи. Усилията им не престават, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР