Тези хора, това управление, това правителство въобще не ги интересува

...
Тези хора, това управление, това правителство въобще не ги интересува
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Това управление се интересува единствено от личния си просперитет

Тези хора, това ръководство, това държавно управление изобщо не ги интересува какво се случва с хората. Повярвайте ми. Интересува ги само персоналното им положение, разцвет, по какъв начин да оцелеят, къде да се дислоцират. Не нямат никакъв инстинкт.
Това съобщи в предаването " Алтернативата " журналистът Огнян Стефанов. Събеседник дружно с него бе и неговият сътрудник му Веселин Стойнев. Двамата разясниха здравната рецесия, която се задълбочава от ден на ден поради епидемията от COVID-19 и неналичието на съответна реакция от страна на управлявщите.

" Една напред, две обратно. Това е емблематично за ръководството на ГЕРБ, само че е някак неприемливо да се ползва и в изискванията на рецесията. Вече няколко месеца отпред на Министерство на здравеопазването проф. Ангелов прави същото - ето, даже с коридорите, с лечебните заведения... ", разяснява Стойнев.

Огнян Стефанов пък попита - за какво държавната болница не е била включена в битката с инфекцията, макар че има налични положителни фрагменти и материална база.

" Забравихме какъв е смисълът на тези ограничаващи ограничения. В целия свят и у нас концепцията бе да се спре бързото повишаване на епидемията, с цел да се приготви здравната система. Какво направи българското държавно управление? Нищо ", безапелационен бе Стойнев.

" Такъв вид болест не може да не обхване по-голямата част от популацията. Не може да бъде спряна, което обезсмисля ограниченията. Какво се получи? Вмсто да дадем повече късмет за лекуване, задръстихме повече системата и сега е правилото на естествения асортимент ", разяснява още Стойнев.

Огнян Стефанов разяснява една от скандалните инспекции на премиера Борисов, който качи в джипа си здравния министър проф. Костадин Ангелов и шефът на УМБАЛСМ " Пирогов " проф. Асен Балтов, с цел да им покаже автомагистрали.

" Опитаха се да върнат тематиката към пандемията. И двата пъти той не просто ги прекъсна, а отхвърли да чуе, че някой се пробва да приказва за друго, с изключение на за шарките по асфалта. Тези хора, това ръководство, това държавно управление изобщо не ги интересува какво се случва с хората. Повярвайте ми. Интересува ги само персоналното им положение, разцвет, по какъв начин да оцелеят, къде да се дислоцират. Не нямат никакъв инстинкт ", уточни Стефанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР