Тези хора от там, откъдето идват – сега предимно идват

...
Тези хора от там, откъдето идват – сега предимно идват
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов за мигрантите: Те са свикнали да убиват, нямаме нужда от такива специалисти

Тези хора от там, откъдето идват – в този момент най-вече идват афганистанци, те са привикнали да убиват. Ние нямаме потребност от такива " експерти " тук. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус " проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност и някогашен секретар на Министерството на вътрешните работи.

" Ако приказваме за Близкия изток, знаете ли, там, преди да стартира това огромно преселение, тези хора, които имаха специалности – зъболекари, хора, които бяха занаятчии и така нататък, на тях им дадоха опция и напълно публично се изселиха в Съединени американски щати и в Канада. Така че тези, които идват тук, или са движени от извънредно обезсърчение и избират неизвестността пред гибелта там на място, или имат някакви престъпни намерения. Огромна част от тези младежи имат хрумвания за това да отидат в Западна Европа, да се употребяват от системата за публично обезпечаване и да се причислят към някоя локална тайфа. Това, апропо, се посреща, доколкото разбирам, с доста, доста огромен пиетет от страна на огромните незаконни организации в Германия. Най-голямата мафиотска организация там е ливанската незаконна организация, ливанската мафия и тя ги употребява тези хора за свои бойни запаси – едни момчета, които не знаят, каква е цената на живота, и единственото, което знаят, е да стрелят и да убиват. Така че управляващите в цяла Европа, сходно на България, може би водени от някакви лъжехуманистични аргументи, са оставили елементарните хора като жертвени агнеци на някакви странни незаконни обекти ", сподели той.

Няма по какъв начин да се интегрират тези хора, тъй като те не желаят да работят, изрично съобщи проф. Радулов.

" А не е допустима интеграция, без да искаш да изучиш съответния език, без да се опиташ да схванеш в каква страна живееш, без да се опиташ някъде да бъдеш потребен. Няма по какъв начин да стане това нещо. А и вие знаете, тук от време на време, може би два пъти годишно стартират едни диалози, по какъв начин пенсионерите стават от ден на ден и по какъв начин мъчно ще ги устояваме, видите ли, в този момент към този момент на всеки пенсионер има по човек и половина, който работи и който би трябвало да ги устоя. Това са някакви страхотни нелепости, които чувам, тъй като и аз самият съм пенсионер и знам, че години наред са ми удържани доста огромни суми от заплатата, които би трябвало някъде да бъдат спестени, въпреки че страната на няколко пъти трансферира напред-назад пенсионните фондове и те най-сетне изчезнаха, естествено. Та, ние няколко пъти приказваме, какъв брой е мъчно за работещия българин да устоя българския пенсионер. Ами работещият българин с лекост ли устоя десетките и може би ще станат стотици – да не стават повече, хиляди – мигранти, които само знаят да грабят и убиват? И с лекост ли ще устоя и голямото количество – хайде в България не е толкоз огромно, както в Германия и в други страни – голямото количество мигранти от Украйна? И забележете – част от тях изобщо не наподобяват на жертви, които бягат от войната ", добави той.

" Погледнете по улиците и ще видите, какви коли с украински номера, цялостни с млади мъже, се движат. Аз, на мястото на управляващите, всички хора, всички мъже украинци сред 20 и 45 години бих ги прибирал принудително в Украйна. Как им оказваме помощ ние? Пращаме муниции, пращаме оръжия, стартира да се приказва, че ще пращаме и наши военни експерти – към този момент сякаш не като военна помощ, т.е. да вземат участие във военните дейности, ами като инструктори, а в същото време младежите и мъжете на Украйна се разхождат из цяла Западна Европа и България и показват първокласен метод на живот. Това е някакво безумство! И това е въпрос на страна, която не знае, по какъв начин би трябвало да се работи, на ръководство, което не е ясно, какво ръководи и по какъв начин се ръководи, на хора, които са пристигнали за малко, с цел да изкарат едни огромни пари и да отидат по островите. Всичко от оня прославен запис, който извади Радостин Василев нескрито – никой не ще да го спомене, че той го е направил това нещо – се потвърди, че е безспорна истина и че не става дума за някакви алегории, а за напълно съответен проект, който виждаме по какъв начин се реализира ", сподели още проф. Николай Радулов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР