Тези хора никога не са работили за БСП, те са

...
Тези хора никога не са работили за БСП, те са
Коментари Харесай

Свиленски: Станислав Владимиров да напусне и кметския пост в Перник

Тези хора в никакъв случай не са работили за Българска социалистическа партия, те са клиентела на ГЕРБ, обслужват ползите им. Спомняте си какъв брой пъти Бойко Борисов върви да се прегръща с него, питайте господин Владимиров легален ли е водопроводът, в Прокуратурата ли е, къде отидоха парите. Ще го питат перничани на изборите “, това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия по адрес на кмета на Перник Станислав Владимиров, който реши да напусне левицата.

Той прикани кмета да напусне и поста си, откакто напусна Българска социалистическа партия, и на идните избори да се яви „ като какъвто реши “.

Той разяснява и че Петър Витанов би трябвало да освободи евродепутаското място.

„ Така дирекотрката на „ Булгаргаз “ Деница Златева би трябвало да стане евродепутат, защото тя е идната в листата, разгласи той пред Българска национална телевизия.

" Витанов е измежду изключените 14 от съботния конгрес на партията. Той може и член на Светия синод да желае да стане, но не го желаят. 500 делегати споделиха, че не го желаят, тъй като бута и блъска на микрофона и петни партията ", съобщи още зам.-председателят.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР