Тези хора, които са се събрали и преговарят – те

...
Тези хора, които са се събрали и преговарят – те
Коментари Харесай

ИТН: Сглобката са като роднини в болница, умуват дали да изключат системите

Тези хора, които са се събрали и договарят – те са като роднините, които са се събрали в болничната стая, с цел да решат дали да продължат животоподдържащата система или да я изключат.  

Това разяснява по време на консултациите с президента Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ. Председателят на ПГ Тошко Йорданов пък заключи, че самото забременяване на това ръководство е било порочно и още тогава Народното събрание е изчерпал наличието си. Той беше безапелационен, че сглобката е приела едни извънредно нездравословни промени в Конституцията. 

" Политическата въртележка в един миг се сменя и хората, приели мракобесни закони, може да получат същото от личните си закони ", предизвести той. 

За нас верният метод е експертно държавно управление с необятна парламентарна поддръжка. Но тази формула може да се осъществя в един идващ парламент – би трябвало да минем през избори. 

Йорданов е уверен, че тежестта на самите партии ще е друга в идващ парламент и тогава, в случай че има разсъдък, може да се върви в тази посока. 

" С вашата група, най-малката като брой, само че не и като качество, завършва цикълът от съвещания. Целта на консултациите е да се основат условия, които да подкрепят съставянето на държавно управление ", обърна се към ИНТ Румен Радев. 

" Вие сте съвсем всеки ден в Народното събрание, по тази причина непосредствено насочвам въпроса - по какъв начин виждате остатъчния политически запас в Народно събрание - задоволителен ли е за ново ръководство в границите на това Народно заседание, по какъв начин би се случило, в случай, че първият мандат и вторият не се осъществят? Виждате ли нова политическа настройка, която да направи ново политическо ръководство? " - тези въпроси сложи на масата президентът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР