Тези глупаци ще бъдат унищожени от собствената си техника Президентът

...
Тези глупаци ще бъдат унищожени от собствената си техника Президентът
Коментари Харесай

Американските “алуминиеви ковчези” за Украйна

Тези простаци ще бъдат унищожени от личната си техника

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън утвърди нов пакет от военна помощ от 750 милиона $ за Киев на 13 април, съгласно известия в медиите. Според източници " пакетът " включва следните типове оръжия и военно съоръжение:

Танкове Т-72

11 хеликоптера Ми-17

200 бронетранспортьора М113

300 безпилотни летателни апарати “Суичблейд”

18 155-милиметрови гаубици и 40 хиляди снаряди за тях

5000 ракети за противотанкови комплекси “Джавелин”.

Хиляди единици разнообразни противотанкови системи

100 радара за контрабатарейна битка

2 радара за въздушно наблюдаване

100 машини с нараснала проходимост

Безпилотни апарати за отбрана на крайбрежието

Оборудване за отбрана от нуклеарни химически и беологични закани

30 хиляди бронежилетки и каски

Повече от 2000 единици оптични устройства и лазерни далекомери

Експлозиви С-4

Мини М18А1 “Клеймор”.

Прави усещане, че „ пакетът “ се основава на оръжия, предопределени преди този момент за проамериканския режим в Афганистан (Ми-17, М-113 и други) и платени от афганистански средства, замразени в Съединени американски щати след успеха на талибаните. Така Вашингтон също спести доста пари за сметка на „ призрака на Кабул “.

Също по този начин означаваме, че бронетранспортьорът М-113 е деец от войната във Виетнам, е на 60 години и е на практика несъответствуващ за присъединяване в модерни военни дейности.



Във Виетнам M113 претърпя обилни загуби, в пехотата този бронетранспортьор получи прозвището " алуминиев ковчег "

Що се отнася до най-новите дронове “Суичблейд”, включени в този лист, за които в този момент подвигат доста звук в украинските канали в “Телеграм” като „ ново оръжие-чудо “, припомняме, че същият звук придружаваше покупката от Турция на БПЛА “Байрактар” преди година. „ Експертите” без спирка повтаряха тогава тематиката за неподготвеността на Руската федерация и ЛНР и ДНР за битка с „ байрактарите”. Днес няма НИТО ЕДНО безапелационно писмено доказателство за успеваемостта на Байрактарите на фронта, само че такива за заличаването им се появяват съвсем всекидневно в отчетите на Министерството на защитата на РФ.

Що се отнася до Запада, неговата рекламна акция, наречена „ военна помощ за Украйна “, набира скорост. В същото време става все по-очевидно, че малко хора на Запад и в Украйна се интересуват от практическото военно значение. Навсякъде процесът се управлява от политически стратези, които имат надалеч по-смътна визия за войната и военното изкуство, в сравнение с за сортовете френски коняк.

Наскоро във Вашингтон със сини очи оповестиха, че към този момент са доставили 60 000 противотанкови системи на Украйна. На 7 април Марк Мили, ръководител на Обединения комитет на началник-щаб на Съединени американски щати, сподели: „ Те са доста, доста признателни за 60 000 противотанковии към 25 000 зенитни оръжейни системи, които са им изпратени от Съединените щати и нашите съдружници и сътрудници. " След това се разбра, че това е доста повече от наличието им в самата американска войска и бързо заличиха спомагателните нули.



В същото време на Запад малко на брой от политическия бомонд се интересуват къде в последна сметка се озовава тази помощ. И стига ли въобще до някъде, с изключение на до мерниците на съветските високопрецизни ракети.

Всички радостно оповестяват за придвижването на военни ешелони в посока Полша, като че ли войната към този момент тече там, а не в Украйна. Пентагонът оповестява за 10 полета с оръжие дневно, като не помни да посочи, че тези самолети не летят по-далеч от полските Жешов и Люблин. Защото " злите руснаци " са им забранили това. Нищо чудно, че Борис Джонсън беше заставен да пътува до Киев с „ приказен украински трен “ вместо с персоналния си бизнес аероплан.

В същия дух се развиват и напъните към войната на функционерите на киевския режим, които на фона на всеобщото предаване на пленници от мариуполския джоб започнаха да приготвят още по-големи котли на мястото на сегашната формация на на ВСУ.

Според някои източници киевският общоприет щаб не е намерил нищо по-добро от това да откара войските си до три „ укрепени града “ – Краматорск, Славянск и Северодонецк, и да седи там „ до победа “, криейки се зад живи щитове на дами и деца.



Западните оценки за идните интервенции на Въоръжените сили на Руската федерация и ЛДНР в Донбас не предвещават нищо положително за групировката на въоръжените сили на Украйна, укрепена там.

На фона на мъката на мариуполската формация на въоръжените сили на Украйна, това е в действителност „ брилянтен” проект. Тук обаче няма причина за подигравка. Точно както няма действителен излаз за групировката, която е лимитирана в способността си да маневрира на земята и да води мобилен пердах от неналичието на военновъздушни сили и пълноценна противовъздушна защита (ПЗРК “Стингър” работи на дребна височина и няма да реши проблема), както и възходящият дефицит на гориво и муниции. Особено второто.

Украинските управляващи, некомпетентни във военната сфера, не си мръднаха пръста от тридесет години, с цел да открият лично произвеждане на снаряди. А сегашните опити на Киев да получи западна артилерия от изцяло друг диаметър ще довършат злополучната украинска войска с възможност близка до 100%. Защото старите дула ще останат без муниции, а новите може и да не стигнат до фронтовата линия.

В същото време киевските политици, като всички диванни дилетанти, се утешават с сякаш безбройните мобилизационни запаси на Украйна, които могат да бъдат хвърлени в борба. Въпреки това, повече или по-малко осведомените военни показват, че всяка нова вълна мобилизирани е качествено по-лоша от предходната. Още през днешния ден дилемите на сходна ерзац готовност се вземат решение, по-специално посредством предварително освобождение на престъпни детайли от пандизите и сглобяването на териториални батальони от тях. Лесно е да се досетите за военните гении на този контингент и способността му да се бие сполучливо. Щом постоянните танкисти от въоръжените сили на Украйна стрелят по пехотата си от упор от танкови оръдия, тогава какво да кажем за нарушителите, които са по-свикнали да работят в дълбокия гръб с месингови боксове и ножове-пеперуди.

Независимо от това, при цялото външно разграничение на военните старания на Запада и украинските управляващи, и двете имат един общ минус - ниската военна подготвеност на политически водачи и даже генерали, които не са привикнали на съществени военни тествания, което се показва в подмяната на ефикасна работа в тази посока с шумни рекламни акции.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР