“Тези фенове ще накарат футболистите да имат по-голяма отговорност, защото

...
“Тези фенове ще накарат футболистите да имат по-голяма отговорност, защото
Коментари Харесай

Дерменджиев: Феновете ще мотивират максимално футболистите

“Тези почитатели ще накарат футболистите да имат по-голяма отговорност, тъй като когато играеш пред толкоз доста аудитория, би трябвало да бъдеш оптимално стимулиран ”, съобщи наставникът на Левски Георги Дерменджиев преди дербито с Лудогорец в неделя, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Сините ” посрещат водача в класирането на стадион “Георги Аспарухов ” в неделя от 17:30 часа в дуел от 25-ия кръг на Първа лига. Срещата ще бъде още един дебют за новия треньор на “орлите ” Стойчо Стоев. “В един тим, когато има смяна с треньора, мотивацията е доста по-различна. Аз персонално не съм обезпокоен. Аз работя в Левски и желая Левски да реализира тези триумфи, които аз съм ги постигнал. Винаги съм желал стадионът да бъде цялостен. Тези почитатели ще накарат футболистите да имат по-голяма отговорност, тъй като когато играеш пред толкоз доста аудитория, би трябвало да бъдеш оптимално стимулиран. Всичко е допустимо, само че аз в този миг точките не ги броя. Аз ги познавам добре, знаете какъв брой време съм работил с този тим. Има малко футболисти, които не са били по мое време, тъй че аз мисля, че съм наясно с тима на Лудогорец ”, разяснява Дерменджиев.

“Имаме три следващи победи, само че аз персонално не мисля, че би трябвало да се заблуждаваме. Имаме доста работа да свършим и в действителност към този момент отговорността е в друга посока и си проличава върху играчите, само че мисля, че те ще свикнат с това ”, добави треньорът на “сините ”.

“Много се дискутира към капитанската лента и аз не знам за какво. Отборът си има капитан. Така че в близкото бъдеще до седмица или две, когато всички бъдат към този момент здрави и на линия, вие знаете, че всеки един тим има първи, втори, трети капитан, всичко ще бъде ясно и ще се знае. Това решение се взима от съблекалнята с всички футболисти и треньори ”, сподели още Дерменджиев.

Наставникът на Левски разяснява и измененията в управлението, които бяха официализирани на Общото заседание на акционерите в сряда. “Това е най-положителното, което може да стане за Левски. От тук-нататък към този момент програмата, която стои пред Левски, би трябвало да се извършва ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР