Тези двама души работеха много активно срещу борбата с наркотрафика

...
Тези двама души работеха много активно срещу борбата с наркотрафика
Коментари Харесай

Румен Петков за братя Галеви: През 2012 г. председател на комитета по изпращането им е Борисов

" Тези двама души работеха доста интензивно против битката с наркотрафика и с наши партньорски стратегически служби. Услужливо изпускаме това по какъв начин двамата са излезли от България. Това сподели някогашният министър на вътрешните работи Румен Петков в bTV във връзка гибелта на Ангел Христов откакто се е завърнал в България.

" Мисля, че е напълно ясно, че 2012 година ръководителят на комитета по изпращане на тези двама души в чужбина е тогавашният министър-председател Борисов “, уточни Петков. 

Той разяснява и срещата като вътрешен министър с братя Галеви (Пламен Галев и Ангел Христов - б.р.) през 2010 година По думите му срещата е правена на отчет на чиновник на НСО за оперативно внедряване. " Съветвали сме се с сътрудниците и сме решили да отида на срещата дружно със служителя. Срещата трябваше да бъде в изискванията на специфични разследващи средства, с цел да бъде записано всичко, което се приказва там. Човекът, който провали специфичните разследващи средства го уволних. Ваньо Танев уволних “, добави някогашният вътрешен министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР