“Тези думи са благодарността на една майка, чието дете се

...
“Тези думи са благодарността на една майка, чието дете се
Коментари Харесай

Мили хора, вярвам, че вашата обич и вяра ще върнат Али към живота!

“Тези думи са благодарността на една майка, чието дете се бори за живота си.

Благодаря на всички лекари и експерти от Детска реанимация в Пирогов, които непрекъснато поддържат искрата живот в щерка ми!

Благодаря на всички другари и познати, които незабавно ни потърсиха, с цел да оказват помощ в бедата!

Благодаря на хората, които проведоха даряването на кръв за Али!

От сърце благодаря на всички, които посветиха извънредно мразовития неделен ден на живота на нашето дете и чакаха, с цел да дарят кръв за нея!

Благодаря на всички, които се молят за Али и я загатват с любов и топлина! Мили хора, имам вяра, че вашата помощ, вашата любов и религия ще върнат Али към живота! "

Това обръщение насочи Яна Алексиева, майка на Али - момичето, което бе блъснато от автобус в София. Топлите й думи на благодарност бяха споделени в мрежата от Аделина Бенакиева.

" Към всички споделили поста-призив за кръводаряване за 17-годишната Али, потърпевша при ПТП с присъединяване на рейс на градския превоз в кв Люлин.
Към всички съпричастни и най-много към десетките които през днешния ден мръзнаха и подариха с изключение на кръв, само че и почивният си ден, с цел да отидат и да чакат да им бъде взета кръв за непознато дете.
Към всички които ми звъняха и писаха и помолих да не вървят да подаряват, тъй като центъра за кръводаряване така и така изнемогваше от липса на личен състав. В София дарилите са над 130, има дарили и отвън столицата.
Респект и благодаря ", написа Аделина Бенакиева.

Припомняме, че по-рано през днешния ден екипът на болница " Пирогов " насочи своята голяма признателност към всички кръводарители, които през днешния ден се отзоваха на апела за незабавно кръводаряване, обвързван със случая.

Вчера от болничното заведение приканиха хората да дарят безплатно кръв, защото лечебното заведение се нуждаеше от кръводарители с кръвна група А /резус фактор положителен/. В момента в болничното заведение разполагат с задоволително количество кръв и кръвни артикули, само че регистрират, че потребностите на " Пирогов " не престават да остават високи и приканват жителите да подаряват кръв и през идната седмица.

Всички, които желаят да оказват помощ на болничното заведение, може да дарят кръв в Националния център по трансфузионна хематология /ул. " Братя Миладинови " 112/, от понеделник до петък, от 8.00 до 12.00 ч. и от 13.00 до 18.00 ч., осведомят от " Пирогов ".

От " Пирогов " благодариха и на експертите в Центъра.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР