Тези дни всички медии гръмнаха с новината, че 51-годишната писателка

...
Тези дни всички медии гръмнаха с новината, че 51-годишната писателка
Коментари Харесай

Гушка ли се Ваня Щерева с новия Ерген в Турция?


Тези дни всички медии гръмнаха с новината, че 51-годишната писателка Ваня Щерева е решила да си опитва шанса в новия сезон на " Ергенът ". Там щяла да се бори с млади девойки за сърцето на 33-годишния Евгени Генчев. 

Шантавата Ваня предизвика тези мнения, откакто разгласява фотоси от летището в обществените мрежи и по този метод издаде накъде се е запътила. Наш кореспондент научи детайлности за Щерева и в действителност ли сега е в Турция в прегръдките на младока. 



Да, Ваня Щерева в действителност е в Турция, където се снима втория сезон на " Ергенът ". Но бързаме да уточним, че тя не е измежду претендентките за сърцето на младия цигулар. Тя е част от екипа и точно на нея се пада тежката задача да режисира срещите на " Ергенът " с неговите моми, пише show.blitz.bg.

Факт е, че Ваня си пада все по млади гаджета, само че очевидно се е опарила и няма предпочитание да се впуска в люта женска борба за сърцето на Евгени, още повече с млади, добре поставени и напомпани девойки, каквито ще гледаме във втори сезон на рейтинговото шоу.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР