Тези дни в социалната мрежа обикаля пост на млада жена,

...
Тези дни в социалната мрежа обикаля пост на млада жена,
Коментари Харесай

Жена, прекарала 10 години в София: Не бих заменила и минута от живота си в Сандански

Тези дни в обществената мрежа обикаля пост на млада жена, която решила да се върне в провинцията, откакто повече от 10 години живеела в София . Надя Златкова решила, че желае по-спокоен живот за себе си и фамилията и зарязала уредения си софийски живот, връщайки се в Сандански.
Въпросът за връщането в провинцията набира все по-голяма известност. В последните години доста хора взеха решение да си тръгнат от София поради по-високите сметки, огромната конкурентност, шума и мръсния въздух.
Разликата в заплатите, която по този начин и по този начин давали за квартира, се компенсирала с това, че в родните места живеели в домовете си. И до момента в който преди години имаше голям взрив на миграция към София по обществени, стопански и персонални аргументи, то в последно време, миграцията е очевидно към родните места.
Ето и целия пост на дамата, който за броени минути събра десетки споделяния и се трансформира в роман за една значима смяна!
" Сандански, мой обичан дом!
Колко е елементарно да си отчаян, а по този начин мъчно да оцениш това което имаш!
Ще споделя какво забелязах и виждам във всеки собствен ден, претърпян в Сандански.
От четири години пребивавам тук със фамилията си - брачният партньор ми, двете ни деца и кучето, в региона на Пазара. Преди това бяхме „ столичани допълнително “ цели 10 години
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР