Тези дни в публичното пространство се разнесе статия за сина

...
Тези дни в публичното пространство се разнесе статия за сина
Коментари Харесай

Деси Цонева: Абе, плъхове, ние винаги сме имали висок стандарт

Тези дни в общественото пространство се разнесе публикация за сина на Димитър Цонев, който носи неговото име. Говори се за охолния живот, който води от няколко години и по какъв начин в действителност си ги обезпечава. 

Изписаха се доста нещо за младежа, който очевидно знае по какъв начин да живее на макс и не се вълнува от хорското мнение. Но въпреки всичко последните публикации за него са извънредно очернящи и това ядоса доста неговата сестра Деси Цонева, която изригна мощно в обществените мрежи. 

" И тъй като стартира да ми писва отново от евтини жълти изявления, ще кажа от първо лице. Статията излязла за брат ми е поръчкова и е за да бъде опозорен имиджа му.

Митко нито е гей, нито поддържа връзка с шейхове. Той е работохолик и изкарва задоволително пари, че да си заплаща почивките и да си купи самичък часовник. Фактът, че няма фотоси с дами е, тъй като за него е несериозно да се демонстрират връзки, които не се знае какъв брой ще продължат.

Днес четох мненията в един от уеб страниците, където в това число и моето име е намесено - Абе, плъхове, не разбрахте ли, че ние постоянно сме имали висок стандарт и сме научени да си го поддържаме, а не да ни го “купуват ".

И преди да се лепят етикети и за едни 300 лева да пишете сходни публикации се погледнете в огледалото на мишата ви дупка, платете си тока и вижте дали щерка ви и сина ви, в действителност, не са тези, които за един айфон д***т пред блока ", беснее Цонева във " Facebook ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР