Тези дни Цеци Красимирова изтъкна като една от причините за

...
Тези дни Цеци Красимирова изтъкна като една от причините за
Коментари Харесай

Цеци Красимирова: С Майкъл взехме решението за раздяла през есента на 2022 г.

Тези дни Цеци Красимирова посочи като една от аргументите за развода си фактът, че неколкократно й е отказвана американска виза. Мълвата в светските среди обаче носи, че в случай че сред нея и милионера Майкъл Струмейтис има обич, все ще се откри решение и никога няма да се стигне до бракоразвод. В този ред на мисли това просто е комфортно опрощение, а каква е същинската причина, към този момент не е ясно.

 

Красимирова признава, че е провела сериозен диалог със брачна половинка си още през есента на 2022 година, и тогава със брачна половинка й взели решението да се разделят. Тя показва, че всеки си дава сметка, че един 5-годишен брак няма по какъв начин да оцелее, когато съпрузите живеят на разнообразни континенти. Допълва, че разводът върви тромаво и към момента не е завършил, само че това не я тревожи. За нея по-важното е, че двамата със Струмейтис са съумели да запазят другарските си връзки.

„ Продължаваме интензивно да работим дружно, въпреки всичко се познаваме от цели 15 години. Лично аз постоянно съм била последовател на приключването на връзките с богатства дума и схващане. Между другото, забавен факт е, че през годините имахме с Майкъл къси раздели и с помощта на тях си дадох сметка за „ същинските другари “. Хора, които са с теб, тъй като имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от подправени връзки! В живота си видях много, пробвах много и обиколих много. Мисля, че даже се пренаситих “, споделя съдбовната хубавица.

 

Бившата на Косьо Самоковеца и Гонзо твърди, че мечтае за спокоен и спокоен живот, какъвто има сега. Припомняме, че откакто се прибра в България преди повече от година, Красимирова живее в Панчарево, където отглежда котките си, за които твърди, че са смисълът на живота й.

 

Пътува постоянно до Барселона, само че се връща бързо поради седемте котки, които се нуждаят от нея. Целият й фокус и грижа е върху новата й компания, признава манекенката, която след месец стартира да продава артикули, създадени от канабис.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР