Тези дни стана ясно, че Гери-Никол се е върнала при

...
Тези дни стана ясно, че Гери-Никол се е върнала при
Коментари Харесай

Тита иска бебе от Недко

Тези дни стана ясно, че Гери-Никол се е върнала при ММА боецът Даниел Илиев. В същото време съперниката й Тита е на крилете на любовта с неговия сътрудник Недко Николов през цялото време на връзката си и досега са дружно, отричайки каквито и да е раздяли, било то и къси.

"Истината е, че от началото на връзката ни сме неразделни. От първия ден живеем дружно и може би такава луда и същинска обич в наши дни няма ", безапелационна е русокоската в изявление за "България Днес ". Певицата не обича да крои проекти за бъдещето си, само че не крие, че има съществени планове към обичания си и даже се надява да си имат правоприемник. "Единственото нещо, което бленувам, е да съм щастлива, съумяла в начинанията си и майка за образец на моите деца ", споделя още Тита, която преди седмици внезапно обърна кариерата си на попфолк вълна в дует с Джена.

Заради новите си музикални безредици, Тита не крие, че е станала жертва на експанзията на почитатели. "Аз самата съм жертва всеки ден на онлайн тормоз. Това да напишеш неприятен коментар или публикация на гърба на някой не е готино. Това не е градивна рецензия. Това е хейт. В началото доста се връзвах, само че с годините стопирах да обръщам толкоз внимание. И започнах да пребивавам живота си както желая и съм щастлива от това, което съм ", безапелационна е нашумялата от Х Фактор изпълнителка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР