„Тези дни си мислех, че Тръмп е по-скоро следствие на

...
„Тези дни си мислех, че Тръмп е по-скоро следствие на
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Има голямо разделение в Америка

„ Тези дни си мислех, че Тръмп е по-скоро разследване на един метод на мислене – на една философия, а не първопричината. Не е толкоз елементарно, колкото наподобява – в случай че всичко се сведе до това Тръмп да бъде импийчнат или даже да се възпламени неговото плашило на площада, евентуално в действителност би било „ хепи енд “. Истината обаче е, че явно има огромно разделяне в Америка и това е разделяне сред две житейски и политически философии “.

Така разяснява пред bTV политическите пристрастености в Съединени американски щати Надежда Нейнски  Надежда Нейнски Надежда Нейнски стартира политическата си кариера във възобновената в края на 1989 година – външен министър на България в интервала 1997-2001 година, някогашен евродепутат и дипломат на България в Турция.

В разбора си тя обърна внимание на задачите, които си слага екипът на Байдън – да възвърне моралната и лидерска роля на Съединени американски щати и поддръжката на съдружниците си.

„ Той добавя – „ Америка се завръща “. Байдън има предизвикателство и това е да успокои Америка – няма по какъв начин да се върне лидерската и морална роля на Съединени американски щати, в случай че Съединени американски щати имат такова морално разделяне, в случай че разприте не стихнат “, разяснява Нейнски
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР