Тези дни Росица Пейчева показа лицето на детето, което роди

...
Тези дни Росица Пейчева показа лицето на детето, което роди
Коментари Харесай

Народната певица Росица Пейчева показа най-малкия си син Георги

Тези дни Росица Пейчева сподели лицето на детето, което роди на 50 години. Народната певица разгласява фрагментите в обществената мрежа малко откакто бебето Жорко навърши 4 месеца. От голямо значение за неговата поява се оказа комплицираната интервенция, на която Пейчева се подложи преди 12 години, показа самата тя на Кръстовден. Тогава с изключение на промяна на тазобедрена става, се наложило да й бъдат сложени и поддържащи пирони към таза и гръбначния дирек на певицата. Това било следващото тестване в живота й, откакто в продължение на години понасяла принуждение от първия си брачен партньор. Драматичната история бе разказана персонално от  нея, откакто около раждането на третото й дете се появиха много рецензии, че се е решила да стане майка още веднъж на зрелост.

 

„ Господ ми даде втори късмет – 10 години с същински мъж по душа, сърце и природа, обичайки ме, обгрижвайки ме, подкрепяйки ме, и настъпилата ми бременност с трета рожба, за която благодаря всеки Божи ден! Или може би трябваше да го махна, „ да го убия “, до момента в който беше още мъничка душица, с цел да угодя на този или оня на какъв брой години съм? “, реагира прочувствено тогава Росица на язвителните мнения.

Бременността с третото й дете била друга от предходните две, защото те се случили в изискванията на тормоз и принуждение. Когато била бременна в петия месец с първото си дете, Росица Пейчева получила първия пестник от мъжа си.

„ След вечеря измих чиниите, седнах, тъй като натрупвах албумин в краката, само че не бях забърсала масата. Това беше „ мотивът “, за това беше „ заслуженото “. Излишно е да споделям, израснала съм в прелестно семейство, без принуждение и сходни обстановки, каква рана зейна в душата ми “, споделя дългогодишната солистка на „ Виевската фолк група “.

 

Росица, която чества 51-вия си рожден ден на 5 август, не посмяла да показа с родителите си, защото те по начало не били съгласни с брака й. повода била, че е брачна половинка №3 на мъжа си. Росица се поддала на наивността си. Била едвам на 19, когато срещнала бащата на първите си две деца. Съжалила го, че е измъчен от предходните бракове. „ Този пестник “ продължи да се случва 22 години и освен „ той “. Нито аз, нито рожбичките ми гъкнаха някъде, тъй като за огромно страдание имаше и за тях “, изплака Росица болката си. Съседите чували, досещали се, само че нито един от тях в никакъв случай не се намесил.

 

В продължение на 22 години Росица Пейчева гледала двете си деца, учела, пеела и работела на 4 места. „ “Учител в гимназията, в книжарницата ни тогава магазинерка, вечерно време в читалището, занимавайки се с децата, които пееха и към оркестъра, в който пеех по това време “, напомни си Росица. Тя траяла да живее с бащата на първите си две деца 8 години, след което най-накрая се развели. Все му давала късмет, вярвайки на извиненията и обещанията му за смяна.

 

„ Живееща в огромен боязън през цялото време и детските години на децата ми, заплашвайки ни тогава, манипулирайки ни, че ще се хвърли с колата си, с цел да сме под негово то „ каквото кажа аз “, споделя Росица.

 

По този бодлив път националната певица стига до огромната си обич – Николай Петров. Двамата подвигнаха скромна, само че прочувствена женитба преди към 4 години. И през днешния ден изпълнителката прелива от благополучие.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР