Тези дни Лили Иванова разбули духовете в социалните мрежи, като

...
Тези дни Лили Иванова разбули духовете в социалните мрежи, като
Коментари Харесай

Вижте Лили Иванова преди корекциите

Тези дни Лили Иванова разбули духовете в обществените мрежи, като оповести тазгодишното си турне със фотография, на която не наподобява на себе си. Прекомерната приложимост на Photoshop провокира отрицателни мнения от потребителите и изцяло разбираемо.
На фрагмента 81-годишната певица е с нереално гладка кожа и сигурно няма нищо общо с действителността. Някои даже я оприличиха на поп фолк изпълнителката Луна.

В скорошно изявление за epicenter.bg Лили Иванова разкри, че не се възприема за звезда.
 Отпуснаха пожизнени парични награди на Лили Иванова и други дейци на културата Отпуснаха пожизнени парични награди на Лили Иванова и други дейци на културата
Парламентът отпусна пожизнени държавни парични награди на 8 заслужили дейци на културата, измежду които и именитата Лили Иванова. " За "...
" Разчитам единствено на себе си, тъй като не мога да направя взаимни отстъпки с творчеството си, с музикантите. Ако направя неточности – давам отговор единствено аз. За мен аз съм певицата Лили Иванова. За хората, може би, съм звезда, всеки има мнение. Но не помня да съм се похвалила, че съм звезда. "
" Моята философия за живота постоянно е била една и съща - предишното е урок, а бъдещото – цел! Назад няма нищо! Материалната конкуренция в никакъв случай не е била цел за мен ", сподели още тя.
Тя може да не се гледа обратно, само че пък ние ще го създадем с тези ретро фрагменти, снимани при започване на музикалната ѝ кариера.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР