Тези дни Лили Иванова разбули духовете в социалните мрежи, като

Тези дни Лили Иванова разбули духовете в социалните мрежи, като ...

Вижте Лили Иванова преди корекциите

Тези дни Лили Иванова разбули духовете в социалните мрежи, като оповести тазгодишното си турне със снимка, на която не прилича на себе си. Прекомерната употреба на Photoshop предизвика негативни коментари от потребителите и напълно разбираемо.
На кадъра 81-годишната певица е с нереално гладка кожа и със сигурност няма нищо общо с реалността. Някои дори я оприличиха на поп фолк изпълнителката Луна.

В скорошно интервю за epicenter.bg Лили Иванова разкри, че не се възприема за звезда.

Отпуснаха пожизнени парични награди на Лили Иванова и други дейци на културата Отпуснаха пожизнени парични награди на Лили Иванова и други дейци на културата
Парламентът отпусна пожизнени държавни парични награди на 8 заслужили дейци на културата, сред които и легендарната Лили Иванова. "За"...
"Разчитам само на себе си, защото не мога да направя компромиси с творчеството си, с музикантите. Ако направя грешки – отговарям само аз. За мен аз съм певицата Лили Иванова. За хората, може би, съм звезда, всеки има мнение. Но не помня да съм се похвалила, че съм звезда."
"Моята философия за живота винаги е била една и съща - миналото е урок, а бъдещото – цел! Назад няма нищо! Материалната надпревара никога не е била цел за мен", каза още тя.
Тя може да не се гледа назад, но пък ние ще го направим с тези ретро кадри, заснети в началото на музикалната ѝ кариера.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com