Тези четирима полубратя и сестри имат един и същ биологичен

...
Тези четирима полубратя и сестри имат един и същ биологичен
Коментари Харесай

Четирима братя и сестри донори на сперма се срещат, за да разрешат семейна мистерия и да намерят биологичен баща

Тези четирима полубратя и сестри имат еднакъв биологичен татко, само че може в никакъв случай да не научат името му, защото са заченати със сперма, която той подари.

Born From the Same Stranger е телевизионно шоу за хора, които са били заченати посредством донори на сперма или яйцеклетки и в този момент търсят донорите. 28-годишният Чарли, 25-годишната му сестра Бет, 27-годишната Мей и 28-годишният Лиъм се срещнаха с помощта на програмата.

Но необикновено сериалът извежда доста повече от това, като доста от търсещите откриват те имат полубратя и сестри, за чието битие в никакъв случай не са подозирали, защото спермата им на доста донори е била употребена за зачеването на голям брой бебета.

Четири частният сериал на ITV, от основателите на Long Lost Family, е разказан от Давина Маккол. Давина сподели: „ Най-големият опит в историята на лекуването на безплодието докара до хиляди фамилии, основани от изцяло непознати. Поколения възрастни желаят да знаят кои са те. В цялата страна възрастни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР