Тези 13 думи – не са толкова много, като се

...
Тези 13 думи – не са толкова много, като се
Коментари Харесай

13- те думи, които неумолимо източват вашата положителна енергия

 i Тези 13 думи – не са толкоз доста, като се има поради, че някои от тях би трябвало изцяло да се изхвърлят, а останалите сполучливо да се заменят със синоними. Късметът постоянно ще бъде с вас, в случай че се абстрахирате от думите, които ви пречат да получите позитивна вълна от Вселената.

Думите, които отблъскват шанса, би трябвало да се запомнят. Колкото по-малко ги произнасяте, толкоз е по-добре за вас. Те блокират силата, която ви би трябвало с цел да поддържате връзка с центъра на изобилието на Вселената.

1-та дума: Не. Това е основният зложелател на щастието. Научете се да изразявате  своите мисли по този начин,  че да не употребявате тази дума прекомерно постоянно. В идеалния случай, несъмнено, в никакъв случай няма да ви се наложи да я казвате, само че това е безусловно невероятно. Опитайте се да  сведете до най-малко потреблението на думата „ не “. Това е най-важното отричане, което най-силно унищожава вашето позитивно биополе.

2-та дума: Мразя. Омразата е най-страшното зло, което може да се роди във вътрешния свят на индивида. За него няма оправдания. Не бива да се произнася при никакви условия, даже и на смешка. Можете и с други думи за изразявате възмущението си.

3-та дума: Проклятие. Не говорете и не желайте на някой зло, като  употребявате тази дума. Имате  действителен късмет да направи живота на някого същински пъкъл, само че не се радвайте на това, в случай че търсите метод да накажете своя зложелател, защото  откакто свърши своята работа с обекта, злото ще се върне при вас.

4-та дума: Проблеми. На пръв взор наподобява, че думата е безобидна, само че когато  в действителност би трябвало да се справяте  с някакви проблеми, пробвайте се да не  произнасяте тази  дума, тъй като тя притежава  доста отрицателна сила. От всичките  думи в листата, тя може да се назова най-безопасната. Просто се пробвайте да не  назовавате проблем това, което в действителност е.

5-та дума: Бедност. „ Бедността “ лишава от сила освен вас, само че и мястото, където сте. Ако не желаете да загубите шанса си, заменете думата със синоним.

 
6-та дума: Смърт. Ако желаете вашето здраве нищо да не го заплашва,  не казвайте на глас тази дума. Тя освен ви лишава от сила, тя изсмуква и вашата витална мощ. Казвайки тази дума вие карате света да избледнява, да губи цветовете си и да  става леден и тъмен.

7-та дума: Ад. Не единствено вярващите знаят, че тази дума притегля тъмните сили. Медиумите и ясновидците споделят, че „ дяволът “ и всичките му производни думи са  магнит за негативизъм. Ако не желаете някое от вашите каузи да  приключи с крах, а приятелите да се трансфорат във врагове, не произнасяйте тази дума в никакъв случай.

8-та дума:  Никога. Никога не казвайте „ в никакъв случай “ – тази сентенция има голям смисъл. Дори и в приятния контекст  тази дума опустошава виталната ви сила. Можете да унищожите позитивното вътре в себе си, когато казвате „ в никакъв случай “. Тя е като алена светлина, която ненадейно светва, когато транспортното средство се движи бързо – не можете да спрете колата – и настава злополука на натовареното кръстовище.

9-та дума: Лош шанс.   Когато казвате това на някой различен, а не себе си, не трябва доста да се притеснявате, само че в случай че по този начин се изразявате за себе си, не трябва да очаквате нищо положително. Всяка меланхолия може да ви накара да  си кажете това, само че би трябвало да внимавате.

10-та дума: Уморен, отмалялост. Вие в действителност може да се уморите, само че няма потребност да говорите за това. Защото когато вие си казвате, че сте изтощени, по този метод насочвате вниманието си към умората, тъй че даже и да сте в действителност поуморени, не забравяйки, че към момента имате аварийни сили.

11-та дума: Глупак. Тази дума има богата история. Понякога  съвършено разказва дейностите на един или различен човек, само че това не е причина да я казвате. Смятате  че „ простак “ –  е нещо безобидно, само че това не е по този начин. Когато наричате простак някой различен или себе си, сами привличате  непълноценност.

12-та дума: Не мога. Отново тази парченце „ не “. Вие можете всичко тъй като сте човек.  Вие сте рационално създание, което има всички шансове да победи. Когато се каже, че нещо не може да се направи, то се  трансформира в истина. Казвайте си, че можете всичко.

13-та дума: Безнадеждно. Нищо не е безнадеждно. Вие контролирате ориста си, бъдещето си, своето настояще. Ако пожелаете  нещо, то в никакъв случай няма да е безнадеждно.

Съгласете се, че тези 13 думи – не са толкоз доста, като се има поради, че някои от тях би трябвало изцяло да се изхвърлят, а останалите сполучливо да се заменят със синоними. Късметът постоянно ще бъде с вас, в случай че се абстрахирате от думите, които ви пречат да получите позитивна вълна от Вселената.

Сексът като източник на сила или по какъв начин дамата “захранва ” мъжа

 

Жената е скъп източник на сила за мъжа. Именно от дамата зависи дали брачният партньор й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската сила, толкоз по-богато ще е семейството…

Цялата публикация

Най-древният галактически закон: Ако не благодарите за помощта – силата на благодарността ще ви бъде отнета принудително

 

От антични времена съществува един неизпълним галактически закон: в случай че човек не благодари за оказаната му  помощ или споделен опит, силата на благодарността макар всички ще му бъде отнета по един…

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР