Тезата, че съставът на предлагания кабинет е сравнително добър и

...
Тезата, че съставът на предлагания кабинет е сравнително добър и
Коментари Харесай

Напрежение между Биков и Нинова заради гласуването на кабинета „Габровски“

Тезата, че съставът на предлагания кабинет е относително добър и България има потребност от постоянно държавно управление, е подкрепена от нас. Но това, че претендентът е на ГЕРБ-СДС , е единственият ви мотив. Вие отхвърляте каквато и да е поддръжка на ГЕРБ-СДС във втория и третия мандат, обърна се Тома Биков към Корнелия Нинова поради думите ѝ, че Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление с първия мандат с претендент за министър председател проф. Николай Габровски.
 Нинова БГНЕС
Ние няма да дадем поддръжка на никого , в случай че тя не бъде поискана обществено със серия от причини. Много тежко поискайте поддръжката, тъй като другояче няма да получите нищо “, безапелационен е депутатът от ГЕРБ-СДС. 

„ Г-н Биков, кой каквито ще етикети да лепи на Българска социалистическа партия , вие казахте, че „ Продължаваме промяната “ ни нарекоха статукво , други ни нарекоха „ хартиена коалиция “, най-важно е по какъв начин ще ни правят оценка хората и през днешния ден те чакат решения за тях и за това какви решения ще вземем “, сподели Нинова в отговор на думите на Тома Биков. Лидерът на левицата прикани за разсъдък, национално отговорно държание и битка с корупцията, заяви БГНЕС. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР