Тезата, че България не е допусната в Шенген заради хартиената

...
Тезата, че България не е допусната в Шенген заради хартиената
Коментари Харесай

Биков към ПП: Шарлатания е да се обвързва Шенген с хартиената бюлетина

„ Тезата, че България не е позволена в Шенген поради хартиената бюлетина може да бъде избрана като шмекерия. Тази теза е обидна за цялото българско общество, тъй като приемането на хартиената бюлетина няма нищо общо с Шеншен, минимум е поставяно като условия от Холандия, която преди година се отхвърли от машинното гласоподаване “. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков от трибуната на Народното събрание. Повод за неговото изявление е декларацията на Даниел Лорер от Политическа партия, съгласно който страната ни не е призната в шенгенското пространство точно поради хартиената бюлетина. 

Биков напомни, че тематиката Шенген би трябвало да сплотява цялото общество, само че високомерието което се чува от Политическа партия, някак не запомнили, че ръководят последните две години. „ Положиха големи старания да разградят лицето на България пред света, както и да разградят границата. Вие сте част от казуса, не излизайте на тази трубина да казвате кой е отговорен и почтен. Вие направихте по този начин, че България да има толкоз отслабена позиция пред Европа, че да не може да реагира на какъвто и да е развой. Толкова слаба позиция имахме през 1997 година когато ни бяха сложили в забранителния лист на Шенген и трябваше да вървим в Европа с визи “, съобщи още Биков.

Депутатът от ГЕРБ се обърна към групата на Политическа партия с думите: Вие сринахте доверието на България и България замязя на Кирил Петков. Човек, който има утопичен другар с който е приказвал преди дни и е лобирал страната ни да бъде призната в Шенген. “

Биков е безапелационен, че е засегнатост към всички и към българските жители да се съпоставя участието в Шенген с хартиената бюлетина. „ Всички би трябвало да сме обединени към цялостното приемане на България в Европейски Съюз, а към този момент две години живеем в този парадокс. Освен да си вкарате милиарди за акумулатори по Плана за възобновяване, нищо друго не сте създали. Надявам се, че България ще стартира да излиза от блатото, в което беше вкарана от хора които не знаят къде отиват, а друга част не знаят за какво са пристигнали “, съобщи Биков.

Депутатът от ГЕРБ-СДС прикани систематичните партии да върнат България на масата на доверието, където се взимаха решения, а не беше в коридора, при въображаемия си другар, или на пазарите да продава пробиотик и други ментета. „ Днес ние би трябвало да стартираме да се връщаме към това положение, в което България напредваше и вървеше напред. Благодарение на тази група, водена от шарлатани и приказват празни приказки, ние би трябвало да поставим всички старания да изправим вредите и да тръгнем напред “, съобщи още Биков.  

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР