Тезата, че България не допусната заради хартиената бюлетина може да

...
Тезата, че България не допусната заради хартиената бюлетина може да
Коментари Харесай

Биков: Тезата, че България не е допусната в Шенген заради хартиената бюлетина, e шарлатания

Тезата, че България не позволена поради хартиената бюлетина може да бъде избрана като шмекерия за жалост на извънредно евтина. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ в декларация от името на парламентарната група. „ Виждал съм надалеч по мощни неистини. Тази теза е обидна за цялото обществото. Приемането на хартиената бюлетина няма нищо с хартиената бюлетина. Проблемът с българското участие в Шенген не трябва да разделя български политически хайлайф, а да го сплотява “, съобщи още Биков. „ Вие сте част от казуса през последните две години, тъй като правихте тъй че България да има толкоз отслабена позиция дотам, че да не е положение да пази националния интерес. Това не беше се случвало от 1997 година “, акцентира депутатът. „ Толкова слаба позиция имаме и отговорност за това е на първо място ваша “, добави той. „ Един от проблемите е, че вие сте сринахте доверието към България. България замязя на Кирил Петков и когато България замязя на Кирил Петков естествено никой не й има вяра “, сподели още Биков.

 

По думите му всички български партии би трябвало да отстояват концепцията за цялостна интеграция на България в Европейски Съюз. „ Това не може да стартира с такава груба неистина. Живеем в този парадокс към този момент две години. Аз се надявам, че оттук насетне България ще стартира да излиза от това тресавище, в което беше вкарана от група хора, част от които не знаят накъде отиват а друга част не знаят за какво са пристигнали “, безапелационен е Биков. „ Редно е партиите, които имат систематичен темперамент да положат всички старания България да покаже че не просто има.

 

" Призоваваме систематичните партии да проявят отговорност и да стартираме дружно да връщаме България където беше “, заключи заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР