Тейлър Суифт триумфира на състоялата се в Дюселдорф, Германия, церемония

...
Тейлър Суифт триумфира на състоялата се в Дюселдорф, Германия, церемония
Коментари Харесай

Отличничка: Тейлър Суифт обра наградите на MTV Europe

Тейлър Суифт победи на състоялата се в Дюселдорф, Германия, гала за Европейските музикални награди на MTV, спечелвайки четири оценки, оповестяват Асошиейтед прес и Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

Суифт, която дружно с Хари Стайлс водеше по номинации със седем на брой, получи наградите за най-хубав реализатор, най-хубав поп реализатор, най-хубаво видео и най-хубаво видео (дълга форма) за 10-минутната версия на парчето " All Too Well ".

Изпълнителката, която понастоящем оглавява чартовете с шлагера " Anti-Hero " от чупещия върхове албум " Midnights ", изненадващо се появи на церемонията в Дюселдорф. Приемайки първото си отличие, Тейлър Суифт сподели, че единствената причина това да ѝ се случва са почитателите.

Виж още: " Черната пантера: Уаканда вечно " чупи върхове с 330 млн. $ в международния бокс-офис

Френският диджей Давид Гета и певицата Биби Рекса откриха шоуто с осъществяване на взаимния си шлагер " I'm Good (Blue) ", който беше отличен в категорията за най-хубаво съдействие. Гета получи и наградата за най-хубав реализатор на електронна музика.

" Мюз ", които завоюваха наградата за най-хубав рок реализатор, нажежиха ситуацията с парчето " Will of the People ". Британските рокаджии посветиха осъществяването си на народа на Украйна и дамите в Иран.

Водещи на шоуто бяха певицата Рита Ора и режисьорът Тайка Уайтити, които по-рано през годината се ожениха. Изпълнителката впечатли с тоалети. Създателят на кино лентата " Тор: Любов и гръмотевици " се пошегува, че се е опитал да направлява поп звездата в себе си.

Виж още: По малко от всичко, само че с ясни отговори: Какво ни чака във финалния сезон на Stranger Things?

Ники Минаж завоюва три оценки, измежду които за най-хубава ария за " Super Freaky Girl " и най-хубав хип-хоп реализатор. Рапърката пропусна наградната гала.

Певецът Хари Стайлс, който понастоящем е на турне в Съединени американски щати, беше отличен в категорията за най-хубаво осъществяване онлайн.

Едно от най-разтърсващите осъществявания на вечерта беше на спечелилите на тазгодишния песенен конкурс " Евровизия " - украинската група " Оркестър Калуш ". Докато групировката беше на сцената, залата потъна в жълто и синьо в символ на поддръжка за Украйна. На аления килим фронтменът Олег Псюк изясни, че с новопридобитата си популярност " Оркестър Калуш " може да засвидетелства поддръжката си за народа на Украйна и да насочва публичното внимание към участта му.

Британският грайм реализатор Стормзи изпя баладата " Fire Babe " от дълго чакания си трети албум " This is What I Mean ".

" Уан рипъблик " извършиха песента " I Ain't Worried " от " Топ Гън: Маверик " с видео увертюра от звездата на кино лентата Том Круз, което по думите им не е било елементарно да обезпечат.

Сред останалите отличници в 17-те полово неутрални категории, спечелилите в които се избират от почитателите, се подредиха Би Ти Ес (най-голяма фенска маса), кей-поп групата " Севънтийн " (най-добър нов реализатор и най-успешен тласък), Лиса (най-добър кей-поп изпълнител), " Горилаз " (най-добър реализатор на различна музика), Анита (най-добър латино изпълнител), Клоуи (най-добър темп енд блус изпълнител), написа Юнайтед прес интеренешънъл.

Дюселдорф има музикално завещание като дом на пионерите от немската електронна група " Крафтверк ", оказали въздействие на генерации поп и денс музиканти с хипнотизиращи части като " Autobahn ". Градът беше хазаин и на песенния конкурс " Евровизия " през 2011 година, напомня Ройтерс.

Сред звездите, които минаха по аления килим, беше и Джулиан Ленън, синът на именития бийтъл Джон Ленън. Той съобщи, че не е гледал концерт от години и че с неспокойствие чака шоуто.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР