Тейлър Суифт спечели Super Bowl и го запечата с небрежен

...
Тейлър Суифт спечели Super Bowl и го запечата с небрежен
Коментари Харесай

Истината за грозното странично сбиване на Избухливия Травис Келс... най-мързеливият куотърбек... най-добрата реклама... и най-лошото шоу на полувремето - всичко това е запечатано с небрежно изказване на Суифт! KENNEDY има единствения отчет за мача от Supe

Тейлър Суифт завоюва Super Bowl и го запечата с нехаен удар!

О, не, чакай… Патрик Махоумс завоюва Super Bowl 58, само че съм сигурен, че почитателите на Тейлър с кофеин и обезвереният Бели дом на Джо Байдън ще й отдадат цялата заслуга за успеха на Kansas City Chiefs против 49ers.

Насладете се на напоени с конфети сукини, стероиден Травис Келс, вдигащ Винс Ломбарди, фрапантен „ Да живее Лас Вегас “ и супер секси Брок Пърди (на снимката), просълзен в каишката си.

Бележка към господин Kelce: като 34-годишен съвсем пенсионер вие знаете по-добре да не атакувате треньора, който ви остави на пейката, видимо тъй като стегнатият ви край не беше толкоз стегнат. Буу-у-у, огромна шунка.

Всъщност през първото полувреме 49-те бяха толкоз заети да означават голове и да засрамят Каламити Келси, че Тейлър евентуално се чудеше дали нейното въглеродно оригване милосърдно тичане от Ток...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР