Тейлър Суифт ще се включи в кинофестивала Трайбека в Ню

...
Тейлър Суифт ще се включи в кинофестивала Трайбека в Ню
Коментари Харесай

Тейлър Суифт ще се включи в кинофестивала Трайбека в Ню Йорк

Тейлър Суифт ще се включи в кинофестивала " Трайбека " в Ню Йорк за специфичната прожекция на късометражния си филм " All Too Well " , заяви Юнайтед прес интеренешънъл, като цитира уредниците. 

Певицата ще разиска с публиката продукцията. Тя ще обясни метода си като режисьор на " All Too Well ", чиято прожекция ще бъде на 11 юни в кинотеатър " Бийкън ". 

Фестивалът " Трайбека " ще се организира сред 8 и 19 юни

Късометражният филм на носителката на единадесет награди " Грами " е основан на по-дългата, 10-минутна версия на едноименната ѝ ария " All Too Well ". Тя е включена в албума " Red (Taylor's Version) ", който излезе през ноември м.г.
Оригиналната версия на тавата, издадена през 2012 година, съдържаше петминутна версия на сингъла " All Too Well ".

Във кино лентата вземат участие Дилън О'Брайън и Сейди Синк дружно със Суифт.

" Ние сме толкоз разчувствани ", написаха в Туитър уредниците на нюйоркския кинофестивал във връзка присъединяване на певицата. 

С документален филм за Дженифър Лопес ще бъде открит 21-ият кинофестивал " Трайбека " в Ню Йорк. Продукцията " Полувреме " ( " Halftime " ) демонстрира размишленията на Лопес върху главните стадии от кариерата и развиването й като актьор. През 2020 година Лопес и Шакира пяха на полувремето на финалния мач в шампионата по американски футбол " Супербоул ".

В рамките на форума ще бъде маркирана 50-ата годишнина на " Кръстникът " с показване на Ал Пачино . Предвидена е ретроспективна прожекция на престъпната драма от 1995 година " Жега ", а след нея ще има полемика със звездите Робърт де Ниро, Ал Пачино, режисьора Майкъл Ман и продуцента Арт Линсън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР