Можете да организирате частно Swiftie парти в киносалон

...
Тейлър Суифт продължава да царува. Cinemark обяви, че Swifties -
Коментари Харесай

Тейлър Суифт продължава да царува.

Cinemark обяви, че Swifties - както е известна нейната фен база - може да организира частни партита за гледане на предстоящия й „Тейлър Суифт | The Eras Tour” концертен филм.

„Развълнувани сме да предложим на феновете най-добрата Тейлър Суифт | Концертът на Eras Tour филмира VIP изживяване в тяхната собствена частна аудитория на Cinemark“, каза в изявление Уанда Гиерхарт Фиъринг, главен директор по маркетинг и съдържание на Cinemark. „Нашите по-големи от живота екрани и завладяващ съраунд звук осигуряват най-очарователната среда за пеене и танци заедно с приятели и семейство на концерта на десетилетието.“

Турнето на Суифт спечели пари, както и концертният филм, който тръгва по кината на 13 октомври.

Според AMC Theaters, филмът счупи рекордите за еднодневни предварителни продажби на билети с $26 милиона в билети, продадени на 31 август.

Билетите за частните Swiftie партита за до 40 души ще струват $800 плюс данъци и такси, където е приложимо. Разпродажбите за частни театри вече са налични, заедно със стандартни и индивидуални билети на Cinemark.com и в приложението Cinemark на участващите места.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР