Тейлър Суифт прави неща, които са много по-големи от това

...
Тейлър Суифт прави неща, които са много по-големи от това
Коментари Харесай

Тейлър Суифт разкрива истинската хронология на романа между нея и Травис Келс

Тейлър Суифт прави неща, които са доста по-големи от това да излиза с момчето от футболния тим, само че тя към момента рисува сърца в авторския ред, когато става въпрос за Травис Келс.

Поп сензацията беше оповестена за Личност на годината на 6 декември и обясни хронологията на връзката, която споделя с момчето от The Chiefs.

„ Травис доста възхитително ме възпламени в своя подкаст, който мислех, че е пъклен метъл “, спомня си тя. „ Започнахме да излизаме незабавно по-късно. Така че в действителност имахме доста време, което никой не знаеше, за което съм признателен, тъй като трябваше да се опознаем. "

Подкастът - по време на който Травис показа несполучливия си опит да се срещне с певицата по време на концерта й на Eras Tour - Тейлър се базира на излъчен на 26 юли, което значи, че двойката са се срещали няколко месеца, когато тя се появи на мача на Chiefs на 24 септември. Както Тейлър обясни пред TIME, „ Ние в никакъв случай не бихме били задоволително психотични, с цел да стартираме мъчно първа среща. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР