Тейлър Суифт получи безвъзмездна помощ за участие в град-държава следващия

...
Тейлър Суифт получи безвъзмездна помощ за участие в град-държава следващия
Коментари Харесай

На Тейлър Суифт е предложена безвъзмездна помощ за участие в Сингапур - тъй като тя трябва да изнесе шест разпродадени концерта в града-държава през март

Тейлър Суифт получи безплатна помощ за присъединяване в град-държава идващия месец. На фотографията: Тейлър Суифт извършва на игрището за крикет в Мелбърн на 16 февруари., търговия на дребно, пътувания и заведения за хранене, както се случи в други градове, в които Тейлър Суифт е изпълнявала ", споделиха те.

Сингапур означи взрив на концерти от пандемичните блокирания завършиха, като огромни имена като Blackpink, Coldplay и Ed Sheeran изиграха разпродадени концерти.

Тайландският министър председател Срета Тависин сподели на бизнес конгрес в петък, че Сингапур е платил на Суифт 100 милиона бата (4,2 милиона австралийски долара) на шоу, съгласно изказванията при изискване, че Сингапур ще бъде единственото шоу на Суифт в Югоизточна Азия.

Правителството на Сингапур не разяснява клаузата за ексклузивност, макар че AEG сподели, че единствената концертна спирка на Swift в Югоизточна Азия ще бъде на остр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР