Тейлър Суифт официално стана най-богатият самосъздал се “ музикант в

...
Тейлър Суифт официално стана най-богатият самосъздал се “ музикант в
Коментари Харесай

Най-голямата поп звезда днес се превърна в най-богатия музикант в света 



Тейлър Суифт публично стана най-богатият „ самосъздал се “ музикант в света с чиста стойност от 1, 6 милиарда $. Тази вест бе доказана от Forbes, наблягайки, че американската певица е станала милиардер след огромния триумф на миналогодишното й турне " Eras Tour ". Сега Тейлър изпревари Риана, чието положение се прави оценка на 1, 4 милиарда $.


" Нейното положение включва 600 милиона $ от турнета и възнаграждения, 600 милиона $ от цената на нейния музикален азбучник и 125 милиона $ от вложения и недвижими парцели ", написа Forbes. С купата най-богата жена музикант, Тейлър в този момент се подрежда на второ място в общия лист на най-богатите музиканти, тъкмо след Джей Зи, чието общо положение се прави оценка на 2, 5 милиарда $.


Тя завоюва един милиард само от писане и осъществяване на песни
Според Forbes Тейлър Суифт е друга от другите милиардери, тъй като не е натрупала благосъстоянието си посредством печеливши, странични бизнеси, като козметични марки или фешън линии. Суифт е първата жена музикант, минала магическата цифра от милиард $ само с помощта на писането и осъществяването на песни.


През 2020 година нейното чисто положение беше оценено на 365 милиона $, което значи, че през последните четири години тя е натрупала повече от 1, 2 милиарда $.

Time я разгласи за Личност на годината
Тейлър Суифт е най-голямата поп звезда в света, а списание Time я разгласи за Личност на годината предходната година.

„ Това е най-гордият и най-щастливият миг в живота ми и това е най-креативната, най-пълноценната и най-свободната фаза от живота ми “, сподели Тейлър след оповестяването, че е Личност на годината.

Суифт победи необятен набор от финалисти, в това число някогашните прокурори на Доналд Тръмп, английския крал Чарлз III и Барби.

Тейлър Суифт завоюва сходни самопризнания от списание People, което я разгласи за най-интригуващата персона на 2023 година Нейните умения и гений да написа песни даже подтикнаха основаването на институти за нея, в това число тези в университетите Станфорд, Калифорния, Бъркли и Харвард.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР