Тейлър Суифт направи връзката си с Travis Kelce TikTok официална,

...
Тейлър Суифт направи връзката си с Travis Kelce TikTok официална,
Коментари Харесай

Тейлър Суифт ви отвежда на партито на Super Bowl с рядко видео в TikTok с участието на Travis Kelce

Тейлър Суифт направи връзката си с Travis Kelce TikTok публична, откакто Chiefs тайт енд осигуриха третия му пръстен за Super Bowl против 49ers в Голямата игра на неделя.

14-кратната носителка на " Грами " певица разгласява видео, което демонстрира по какъв начин тя и Келси се забавляват с нейните родители, Андреа и Скот Суифт, в Лас Вегас след продълженията на Chiefs с 25-22 против 49ers в Super Bowl 2024.

„ Случайното вървене на клуб с родителите ви е нещо, което всеки би трябвало да опита най-малко един път в живота си “, написа Суифт в надписа си.

Kelce изплези език в 17-секундния клип, преди камерата да се насочи към Скот, който пръхтеше бира, до момента в който Андреа седеше до него и се усмихваше.

След това непосредствен проект на Суифт сподели по какъв начин певицата на „ Cruel Summer “ трепва, до момента в който „ What’s Your Fantasy “ на Ludacris кънти из клуба.

„ Казаха, че това е празненство за другари и семейство “, написа Суифт над видеото. „ Казаха да доведеш родителите си. “

Суифт, Келси и нейните родители и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР