Тейлър Суифт (на снимката) в момента изпълнява разпродаденото си турне

...
Тейлър Суифт (на снимката) в момента изпълнява разпродаденото си турне
Коментари Харесай

Защо Тейлър Суифт няма да се среща с австралийски фенове или да разглежда забележителности, докато обикаля страната: `Те не могат да рискуват`

Тейлър Суифт (на снимката) сега извършва разпродаденото си турне Eras Tour в цялата страна Австралия за стотици хиляди почитатели в Мелбърн и Сидни. Глобалната суперзвезда, на 34 година, обаче няма да има персонална среща и поздрави с почитатели - заради доста изненадваща причина

„ Отива на международно турне може да звучи вълнуващо, само че действителността е, че всеки ден се състои единствено от отиване от хотелска стая до мястото и повторение.

Преди това Суифт организира персонална среща и поздрави с почитатели по време на предходното си турне в Австралия през 2018 година, само че съгласно известията те бяха анулирани заради Covid.

Въпреки че може да не се среща с някои от своите австралийски почитатели, певицата показа благо обръщение към тях, откакто изнесе три разпродадени концерта като част от нейното турне Eras Tour на Melbourne Cricket Ground през уикенда.

„ Когато Тейлър е на турне, се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР