Тейлър Суифт може и да спечели за рекорден четвърти път

...
Тейлър Суифт може и да спечели за рекорден четвърти път
Коментари Харесай

Майли Сайръс забрави да си обуе бельо и да спомене баща си

Тейлър Суифт може и да завоюва за рекорден четвърти път Грами за най-хубав албум, само че несъмнено всички приказват повече за първото " грамофонче " за Майли Сайръс.
 Грами 2024 - кои са спечелилите в най-важните категории
И най-вече Грами отиват при...

Отличените реализатори и групи, които завоюваха награди през 2024 година

Всъщност " Flowers " донесе на изпълнителката цели две награди Грами, като несъмнено най-ценната бе тази за запис на годината. Стауетката си Майли Сайръс получи от Мерил Стрйип и Марк Ронсън и, несъмнено, побърза да благодари на всички значими за нея хора, написа People.

Точно както сме привикнали да виждаме на сходни церемонии, Сайръс изрече благодарността си към своите сестри и майка. " Тази премия е невероятна. Но в действителност се надявам това да не промени нищо, тъй като животът ми през вчерашния ден беше прелестен ", сподели още шеговито изпълнителката.
 Снимка 652174

Но в дългия лист от хора, на които Майли Сайръс благодари, не фигурираше името на татко ѝ - Били Рей Сайръс. " Не мисля, че съм не запомнил някого. Но може да съм не запомнила да си обуя долни дрехи. Чао! ", приключи закачливо Сайръс речта си.
 Селин Дион на Грами 2024 - за първи път пред аудитория след диагнозата и рецензиите към Тейлър Суифт
Селин Дион след диагнозата - за първи път пред аудитория

И за какво хората нападат Тейлър Суифт

Всъщност тези дейности на изпълнителката подхраниха изказванията, че в семейство Сайръс се случва нещо. Още през предходната година се заприказва, че връзките са обтегнати, тъй като две от децата на  пропуснаха сватбата ѝ с Доминик Персел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР